Sorum var Acil bakarmisiniz kizlar.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elmen0099 tarafından oluşturulan Acil bakarmisiniz kizlar. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,289 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bakarmisiniz kizlar.
Konbuyu başlatan Elmen0099
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Elmen0099

Kayıtlı Üye
rank
Selam canlar ben dun ultrasonda oldum amniyotik sivi gecen 140 imdeksdi.
Simdi 220 olmus yani norma ustu 278 son hadd yazilib 220 bizde.
Suyun cogalmasi cocukda gobek baginin boynuna dolanmasi ak ciger hastaligi,fiziki inkisafin geri kalmasi falan oluyomus doktorum antibiyotik ilac yazdi .
Kanimda Seraktifin yuksek olmasi imis buna neden.Yani gripden snra virus kalmis kanimda .Bu durumlla karsilasan varmi.Cocukda yan etkisi olan falan

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Suyun cogalmasi cocukda gobek baginin boynuna dolanmasi ak ciger hastaligi,fiziki inkisafin geri kalmasi falan oluyomus doktorum antibiyotik ilac yazdi .
Kanimda Seraktifin yuksek olmasi imis buna neden.Yani gripden snra virus kalmis kanimda .Bu durumlla karsilasan varmi.Cocukda yan etkisi olan falan
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Canım mən başa düşə bilmədim yəni uşağın suyu çoxdu yoxsa necə ?

Elmen0099

Kayıtlı Üye
rank

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

He uwagin suyu coxdu biraz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

He canim uwagin suyu coxdu biraz
Canım məndə də birinci hamiləliyi də həkim demişdi ki suyun biraz coxdu suyu az iç yəni belə nəsə ciddi bir prablem olacağını demədi özüdə doplerə düşəndə demişdi həkim İnşaAllah hecnı olmaz yaxşı fikirləş İnşaallah Allahın izniyle yaxşı olacaq bildiyimə görə doğuşa az qalıb səndə

Elmen0099

Kayıtlı Üye
rank
Canım məndə də birinci hamiləliyi də həkim demişdi ki suyun biraz coxdu suyu az iç yəni belə nəsə ciddi bir prablem olacağını demədi özüdə doplerə düşəndə demişdi həkim İnşaAllah hecnı olmaz yaxşı fikirləş İnşaallah Allahın izniyle yaxşı olacaq bildiyimə görə doğuşa az qalıb səndə
Yox can hekimimde uzide yoxlayanda dediki cox su icmekden deil. Ya qrip kecirmisen ya mikrobun var .Hekimimde bilir deye qripdej infeksiya kecib qanima ona gore anyibiyotik yazir duwurtmek ucun

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Yox can hekimimde uzide yoxlayanda dediki cox su icmekden deil. Ya qrip kecirmisen ya mikrobun var .Hekimimde bilir deye qripdej infeksiya kecib qanima ona gore anyibiyotik yazir duwurtmek ucun
Hə oda olar canım bədəndə mikrob olanda da olur elə birşey həkim sənə yazdığı dərmanı vaxdı vaxdında ic inşaAllah tezliklər normaya dönər 🙏

Elmen0099

Kayıtlı Üye
rank
Hə oda olar canım bədəndə mikrob olanda da olur elə birşey həkim sənə yazdığı dərmanı vaxdı vaxdında ic inşaAllah tezliklər normaya dönər 🙏
Ama son zamanlar qarpizi cox yeyirem ee sen deyenden snra duwunmedim deil belke ominda qatqisi var axi terkibi coxsu sudu 2hefte bumdan qabag gedende normasinda idi ele 2hefte olarki 1qarpizi gune yeyirem demek olar😁

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Ama son zamanlar qarpizi cox yeyirem ee sen deyenden snra duwunmedim deil belke ominda qatqisi var axi terkibi coxsu sudu 2hefte bumdan qabag gedende normasinda idi ele 2hefte olarki 1qarpizi gune yeyirem demek olar😁
Qarpız da yaxşıdı sidik vasitəsiylə mikrobu bədəndə cıxardır ama coxda yemə bacı onun tərkibi sən deyən kimi coxdu sudu uşağın suyunada təsiri olur

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar