Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba hanımlar 25 haftalık gebeyim rahimde aşırı baskı var sanki böyle içinde bir şeyler hareket ediyor bebek hareket ettikçe de çok oluyor bu acaba normal mi bu durumu yaşayan var mı içinizde
Merhaba hanımlar 25 haftalık gebeyim rahimde aşırı baskı var sanki böyle içinde bir şeyler hareket ediyor bebek hareket ettikçe de çok oluyor bu acaba normal mi bu durumu yaşayan var mı içinizde
O bende de var su an 36 haftalık hamileyim ama ben o durumu 7 haftadır çekiyorum bebeğim aşağıda olduğu için rahme baskı yapıyor bide büyüyor artık bence normal bende şükür bi sorun olmadı
Benim idrar yollarında enfeksiyon vardı yani geçmedi daha büyük ihtimal ondan da olabilir diye düşünüyorum aşağı tarafımda çok büyük bir baskı var ama benim hep öyleydi yani sürekli ama doktor her kontrolde bir problem yok diyor olsa zaten ultrasonda da görür söylerdi bilemiyorum korkuyorum iki tane kaybım var çünkü
Benim idrar yollarında enfeksiyon vardı yani geçmedi daha büyük ihtimal ondan da olabilir diye düşünüyorum aşağı tarafımda çok büyük bir baskı var ama benim hep öyleydi yani sürekli ama doktor her kontrolde bir problem yok diyor olsa zaten ultrasonda da görür söylerdi bilemiyorum korkuyorum iki tane kaybım var çünkü
Stres yapma doktorun sorun olmadığını soylemiş bide bence bol bol dinlen fazla ayakta durma bana bebeğin aşağıda dedi doktor bol bol dinlen ayakta durma dedi içini rahat tut stres yapmaki bebişe sorun olmasın