Elifcim çok geçmiş olsun
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 13 Aralık 2023 #11 Elifcim çok geçmiş olsun
G Gece gözlüm Kayıtlı Üye Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 77 13 Aralık 2023 #12 azram cankizim' Alıntı: Kızım çok kötü öksürüyor kütür kütür hirliyor bide evde ne versem Genişletmek için tıkla ... Benim oğlumda öyleydi öksürük altı üstü bı hırıltı dedim ewde kalın giydiririm geçer dedim hastaneye götürdüm çocukda bişi yok hırıltı kuru öksürük başka bişi yoktu dediler bronşit başlangıcı bı poşet ilaçla ewe geldim antibiyotik balgam sökücü ateş düşürücü spreyler daha neler neler demek istediğim öksürük yada hırıltı deyip geçmemek lazım
azram cankizim' Alıntı: Kızım çok kötü öksürüyor kütür kütür hirliyor bide evde ne versem Genişletmek için tıkla ... Benim oğlumda öyleydi öksürük altı üstü bı hırıltı dedim ewde kalın giydiririm geçer dedim hastaneye götürdüm çocukda bişi yok hırıltı kuru öksürük başka bişi yoktu dediler bronşit başlangıcı bı poşet ilaçla ewe geldim antibiyotik balgam sökücü ateş düşürücü spreyler daha neler neler demek istediğim öksürük yada hırıltı deyip geçmemek lazım
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,894 Konum 🤷♀️🌼 13 Aralık 2023 #13 Gecmis olsun canim nasil oldu kızın azram cankizim' Alıntı: Kızım çok kötü öksürüyor kütür kütür hirliyor bide evde ne versem Genişletmek için tıkla ...
Gecmis olsun canim nasil oldu kızın azram cankizim' Alıntı: Kızım çok kötü öksürüyor kütür kütür hirliyor bide evde ne versem Genişletmek için tıkla ...
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,514 13 Aralık 2023 #14 Zümree 👸' Alıntı: Gecmis olsun canim nasil oldu kızın Genişletmek için tıkla ... Saol canim