Acil bana dönüş yapabilirmisiniz arkadaşlar lütfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Maviş melek tarafından oluşturulan Acil bana dönüş yapabilirmisiniz arkadaşlar lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,742 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bana dönüş yapabilirmisiniz arkadaşlar lütfen
Konbuyu başlatan Maviş melek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Üç gün önce doktora gittim bebeğin gelisimi çok güzel dedi bir hafta önde geliyor dedi şuan 35 haftalık hamileyim Dr 36 dan sonra heran doğum yapabilirsin dedi şu bir kaç gündür ağrılarım çok oluyor iki adım atsam rahime doğru baskı hissediyorum önceden yürüdükçe oluyordu şimdi ise oturdugumda bile aniden aynı baskıyı hissediyorum acaba sebebi neden olabilir bilgisi olan varmı merak ediyorum lütfen bana dönüş yapabilirmisiniz
Bebek dogum kanalina indikce oluyormus bndede cok oluyordu 39 hafta bittiginde dogum yaptim cnm normal bir durum bnce ama cok rahatsiz oluyorsan doktoruna bi sor cnm

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Üç gün önce doktora gittim bebeğin gelisimi çok güzel dedi bir hafta önde geliyor dedi şuan 35 haftalık hamileyim Dr 36 dan sonra heran doğum yapabilirsin dedi şu bir kaç gündür ağrılarım çok oluyor iki adım atsam rahime doğru baskı hissediyorum önceden yürüdükçe oluyordu şimdi ise oturdugumda bile aniden aynı baskıyı hissediyorum acaba sebebi neden olabilir bilgisi olan varmı merak ediyorum lütfen bana dönüş yapabilirmisiniz
Bende de oluyor du sakin ol panik yok diktorlarin her dediğini yaparsak oooo bana 38-1 hemen almalıyız geç olur dedi ben gitmedim 39 bugün o baskı ağrı bende de oluyordu soğuk kanlı ol yok erken doğum olacak yok şöyle böyle bebekler 38+5 gibi gelişimini tamamlamış oluyor ne kadar anne karnında kalsa o kadar faydalı rahat ol bende de 33lerde başladı öyle ağrılar baskılar yoksa dedim dogacakmi doktor normal dedi sende sakın moralini bozma sakin ol

Maviş melek

Kayıtlı Üye
rank
Bende de oluyor du sakin ol panik yok diktorlarin her dediğini yaparsak oooo bana 38-1 hemen almalıyız geç olur dedi ben gitmedim 39 bugün o baskı ağrı bende de oluyordu soğuk kanlı ol yok erken doğum olacak yok şöyle böyle bebekler 38+5 gibi gelişimini tamamlamış oluyor ne kadar anne karnında kalsa o kadar faydalı rahat ol bende de 33lerde başladı öyle ağrılar baskılar yoksa dedim dogacakmi doktor normal dedi sende sakın moralini bozma sakin ol
Çok tşk ederim dedikleriniz çok rahatlattı beni Allah'ım hayırlısı ile sağ sağlım kucağıniza almayı nasip etsin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.