Acil cevap

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Azranurun annesi tarafından oluşturulan Acil cevap başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,933 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Acil cevap
Konbuyu başlatan Azranurun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi

Fadik

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün ebeye gittim karnın küçük dedi çocuk ufak olabilir dedi hastaneye ultrason a gönderdi normalmi sizce yaşayan varmı ben panik atağım şimdi streslendim bişey söyleyin brkliyorum
Benim kardeşimin de karnı çok küçük tü ama doğum da senin iç karnın büyük demişler hatta çok fazla çatlağı olmuş tu göğüsleri fln çok catlamisti hem benimde ilk gebeligim de küçücük tü bunda kocaman

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim kardeşimin de karnı çok küçük tü ama doğum da senin iç karnın büyük demişler hatta çok fazla çatlağı olmuş tu göğüsleri fln çok catlamisti hem benimde ilk gebeligim de küçücük tü bunda kocaman
Benim de öyle resmen karnım küçük ama iç karnın büyük aşırı yırtılıyor ve çok acıyor 🥺🥺

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür bebeğin haraketleri güzel kalp atışlarıda normal benim sekerim normal tansiyon normal herşey normal biraz karnım ufak dedi çocuk küçük olabilir dedi ne bilim ben biraz panigim eşim bişey yok streslenme diyor ana yüreği benimki

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün ebeye gittim karnın küçük dedi çocuk ufak olabilir dedi hastaneye ultrason a gönderdi normalmi sizce yaşayan varmı ben panik atağım şimdi streslendim bişey söyleyin brkliyorum
Ne alakası var canım benim kızımda da karnım küçüktü çok az kilo aldım ona rağmen kimse bana çocuğun küçük olur falan demedi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ama bebekler gayet sağlıklı hiç endişe etmeyin her hamile her kadın aynı değil işte
Ben endişe etmiyorum kuzum şükür kontrollerde öğreniyorum zaten paşa bin durumunu vücut yapısı ile bebeğin gelişiminin bir alakası yok ama bazı insanlar korktukmak için elinden geleni yapıyor ne yazık ki

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Benim karnıma bakılırsada çocuk 5 kilo derler 😂 ne alakaymış karın büyüklüğü ya ilk kez duydum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kafayı mı yemiş acaba o hiç takma kafana, karın küçük olsa da bebek kilo alıyor. İç karnın geniştir

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ne bilim bebeğe iyi baksmiyommu zayıfım kisami aklım çıkıyor şuan hastane gününü bekliyom ultrasonu normalde ilk hamileligimdede oğlumda karnım küçüktü oğlum kilosu iyi doğdu şimdi baktirmadan için rahatlamaz birde acaba iyi besleniyorum iştahsızlık omdanmi offfff kafamda deli Deli sorular
Düzenli gitmiyormusun doktora en son nasıldı gelişimi sanki hiç gidip ulturasonda görmemişsin gibi evham yapıyorsun hemşirenin dediği ile 🤔

Tüm sayfalar yüklendi.