Acil cevap

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Azranurun annesi tarafından oluşturulan Acil cevap başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,933 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Acil cevap
Konbuyu başlatan Azranurun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün ebeye gittim karnın küçük dedi çocuk ufak olabilir dedi hastaneye ultrason a gönderdi normalmi sizce yaşayan varmı ben panik atağım şimdi streslendim bişey söyleyin brkliyorum
Ah tatlım sakın stres yapma banada minyatür olacak kızın çok kucuk doğacak kuveze girecek dediler 4kilo oldu şimdi doğuma kadar kilo almasn diye bekliyorlar😂😂 iki hafta öncesine kadarda kimse hamile olduğumu anlamıyordu karnım yoktu smdi maşallahı var😂😂

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ah tatlım sakın stres yapma banada minyatür olacak kızın çok kucuk doğacak kuveze girecek dediler 4kilo oldu şimdi doğuma kadar kilo almasn diye bekliyorlar😂😂 iki hafta öncesine kadarda kimse hamile olduğumu anlamıyordu karnım yoktu smdi maşallahı var😂😂
Darısı bana bende seviyom dört kilo çocuk tonbis tonbis

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün ebeye gittim karnın küçük dedi çocuk ufak olabilir dedi hastaneye ultrason a gönderdi normalmi sizce yaşayan varmı ben panik atağım şimdi streslendim bişey söyleyin brkliyorum
Cnm benimde karnım çok küçük 6 aylık hamileyim ama baya küçük ve bu bebeğin küçük olduğu anlamına gelmiyor takma ebeyi demekki seninde karnın içten geniş benim oğlumdada karnım küçük tü ben diyordun kesin zayıf ve kısa Bi bebek çıkacak ama maşallah doğduğu zaman oğlumun boyunda kilosu da iyi çıktı takma ebeyi sağlıklı beslen bebek yeterli kilo alıyor zaten

Tüm sayfalar yüklendi.