Acil cevap

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Azranurun annesi tarafından oluşturulan Acil cevap başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,957 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Acil cevap
Konbuyu başlatan Azranurun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün ebeye gittim karnın küçük dedi çocuk ufak olabilir dedi hastaneye ultrason a gönderdi normalmi sizce yaşayan varmı ben panik atağım şimdi streslendim bişey söyleyin brkliyorum
Cocuk doktorumuzin bir lafi var ebeler cok biliyoor 🤭.. aldiris etme ic karnin genistir herkezin karin genisligi ayni olacak degil canim sakin ol takma kafana .

Irmak

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün ebeye gittim karnın küçük dedi çocuk ufak olabilir dedi hastaneye ultrason a gönderdi normalmi sizce yaşayan varmı ben panik atağım şimdi streslendim bişey söyleyin brkliyorum
Ya canım bakma sen onlara. Bende 46 kiloyla hamile kaldım. Benimde bebeğimde kilosu gayet iyi. Beni görende aynı şeyi söyledi ama gayette iyiyiz valla. Sıkma canını boşver

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Daha küçükmüş zaten kuzum ne bekliyorlar ki anlamıyorum hep bazı insanların iç karnı geniş oluyor benim 5 aylık olucaz hamileyim demeye bin şahit lazım
Ultrasonu bakilsinda içim rahatlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bide kızım maşallah çok hareketli ebe eliyle kontrol etti bulamadı elini koydukca kaciyor belki dik belki yatay duarabilir karnında dedi her ihtimale karşı ultrason dan bakalım dedi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ultrasonu bakilsinda içim rahatlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bide kızım maşallah çok hareketli ebe eliyle kontrol etti bulamadı elini koydukca kaciyor belki dik belki yatay duarabilir karnında dedi her ihtimale karşı ultrason dan bakalım dedi
İçini ferah tut kuzum her gebe insanın karnı büyük olucak diye bişey yok bunu ebenin hepimizden daha iyi bilip seni aydınlatması gerekiyor

Tüm sayfalar yüklendi.