Acil cevap

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Azranurun annesi tarafından oluşturulan Acil cevap başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,912 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Acil cevap
Konbuyu başlatan Azranurun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
İçini ferah tut kuzum her gebe insanın karnı büyük olucak diye bişey yok bunu ebenin hepimizden daha iyi bilip seni aydınlatması gerekiyor
Kendime sinir oluyom bişey yiyemiyom zorlada olsa ye degilmi azıcık yesem karnım taş gibi nefesim daralıyor ebeye dedim anlamadı bişey doktora soracam burdakilerde biseyden anlasa şaşarım yurt dışında herşey güzelde sağlık sifir

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün ebeye gittim karnın küçük dedi çocuk ufak olabilir dedi hastaneye ultrason a gönderdi normalmi sizce yaşayan varmı ben panik atağım şimdi streslendim bişey söyleyin brkliyorum
Şaka gibi benim iki gebeligimde de hamileliğim beli olmuyor du karnım hiç yoktu hamile olduğumu kimse anlamadı bile şaka gibi bunu ebe söylemiş ama o ebe ilk önce bilgi edindim cahil ya karninla bir alakası yok canım bazı kadınların karnı hiç olmaz son gününe kadar. Benimde yoktu stres yapmana gerek uok yani

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kendime sinir oluyom bişey yiyemiyom zorlada olsa ye degilmi azıcık yesem karnım taş gibi nefesim daralıyor ebeye dedim anlamadı bişey doktora soracam burdakilerde biseyden anlasa şaşarım yurt dışında herşey güzelde sağlık sifir
5 aylıkken falan bazen brnimde oluyodu taş gibi hafif yesemde ama çok nadir yinede ne yediğine dikkat edersen olmaz herhalde

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Ne bilim bebeğe iyi baksmiyommu zayıfım kisami aklım çıkıyor şuan hastane gününü bekliyom ultrasonu normalde ilk hamileligimdede oğlumda karnım küçüktü oğlum kilosu iyi doğdu şimdi baktirmadan için rahatlamaz birde acaba iyi besleniyorum iştahsızlık omdanmi offfff kafamda deli Deli sorular
Cnm ben 22 haftalık hamileyim karnım dumduz ama bnle aynı olanlara bakyrm sanki yarın dogurcak gini karnı var ve bugün doktrfan geldim 500 Gram olmuş o ebe resmen sacmalamis ya kafana takma

Beytasel

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün ebeye gittim karnın küçük dedi çocuk ufak olabilir dedi hastaneye ultrason a gönderdi normalmi sizce yaşayan varmı ben panik atağım şimdi streslendim bişey söyleyin brkliyorum
Herkesin hamileliği farklı ve benimde hamileliği de karnım küçücüktü bebeğim de 3 kilo doğdu ve gayet sağlıklı.. Yani senin anlıycağın kuzum sakın endişelenme sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah🙂

Tüm sayfalar yüklendi.