Acil cevap

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Azranurun annesi tarafından oluşturulan Acil cevap başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,957 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Acil cevap
Konbuyu başlatan Azranurun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi

Hanmtutenk

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün ebeye gittim karnın küçük dedi çocuk ufak olabilir dedi hastaneye ultrason a gönderdi normalmi sizce yaşayan varmı ben panik atağım şimdi streslendim bişey söyleyin brkliyorum
İç karnın büyük olabilir. Benim
ilk gebeliğim ikiz doğurdum doktor senin karnın tek bir gebelik yaşayan birinin 6 aylık karnı gibi seni kandırmışlar ikiz falan yoktur bu karında bile demişti ama aslan gibi iki tane doğurdum yani demek o ki önemli bir konu değil bence . Bu arada tam kaç haftalıksin ki ebeye gelmemesi gereken derece de tuhaf gelmiş karnın büyüklüğün

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
İç karnın büyük olabilir. Benim
ilk gebeliğim ikiz doğurdum doktor senin karnın tek bir gebelik yaşayan birinin 6 aylık karnı gibi seni kandırmışlar ikiz falan yoktur bu karında bile demişti ama aslan gibi iki tane doğurdum yani demek o ki önemli bir konu değil bence . Bu arada tam kaç haftalıksin ki ebeye gelmemesi gereken derece de tuhaf gelmiş karnın büyüklüğün
29 haftaligim canım bana göre normal bir karında ona göre ufakmis cuma ultrason verdi bakalım ne cikacak

Tüm sayfalar yüklendi.