Acil cvp

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinoplu tarafından oluşturulan Acil cvp başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,505 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil cvp
Konbuyu başlatan Sinoplu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Güll1907

Kayıtlı Üye
rank
Kanaman falan olmadıysa olmaz inşallah canım ama dikkat etmen gerek takip et çok sancın lekelenmen olursa doktora git

Sinoplu

Kayıtlı Üye
rank
Kanaman falan olmadıysa olmaz inşallah canım ama dikkat etmen gerek takip et çok sancın lekelenmen olursa doktora git
Yani aradan 1 saat falan gecti hala biseyim yok cok sukur bakalim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla oğlum 5 yaşına girecek bende 7. Ayimda falan taşıdım uyuması için ayağımda salliyorum şimdi 9. Ayima gireceğim almıyorum. Ama gelip karnımın uzerinde yatiyo Rabbim korusun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bende kucagima alip sevmeyi ozledimya hoplaya ziplaya oynuyodum oglumla onada uzuluyorum simdi

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Yani aradan 1 saat falan gecti hala biseyim yok cok sukur bakalim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende kucagima alip sevmeyi ozledimya hoplaya ziplaya oynuyodum oglumla onada uzuluyorum simdi
6. Ayimda elinden tutup yukarı ziplatiyordum kucağıma atliyordu unuttum bı kere yaptım bişey olmadı olmaz Allah'ın izniyle canını sıkma am ogun kucağıma alamiyorum diye aglamistim oğlumda ağlamıştı etkileniyo insan neyse dogsunda minnoslar ikincinin cinsiyeti ne

Sinoplu

Kayıtlı Üye
rank
6. Ayimda elinden tutup yukarı ziplatiyordum kucağıma atliyordu unuttum bı kere yaptım bişey olmadı olmaz Allah'ın izniyle canını sıkma am ogun kucağıma alamiyorum diye aglamistim oğlumda ağlamıştı etkileniyo insan neyse dogsunda minnoslar ikincinin cinsiyeti ne
Gercekten uzuluyorum istedigim gibi alamiyorum kucagima sonucta oda hala küçük kizim olucak hayirlisiyla insallah🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar