Acil fikir istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Acil fikir istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,946 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Acil fikir istiyorum
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Canım merobüs otobüs bile kontak kapatmış araçları yolda bırakmışlar taksi gelir mi bilmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağol canım Allah razı olsun 😔🤲
Şansını dene cnm .. hem endişe etme güzelim olmadı doktorunu ara bak ne diyor .. olmais bı kaç gün sonra gidersin yollar düzelir zaten.. ki zaten doğum sancısı gibi sancıların olsa dahi ambulans cagririrsin

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sabah iki defa toplasan 40 dakika kadar oğlanı çıkarttım çok istiyor diye çok kasıklarım ağrıyor yürümekte zorlanıyorum ve işin kötü tarafı yollar kapandı araçlar kara gömüldü yarın nst için çağırdı doktor ne yapmayalıyım bilmiyorum olduğumuz yerde kazalar çok oldu kar küreme aracı bile kayıp kaç araca çarpmış sancım da vardı zaten biliyorsunuz sizde bekleyeyim mi çarşamba için birşey olur mu yoksa zincir falan takıp çıksak mı yarın yola 😒
Canim Beylikdüzü aynı yollar çok kötü tipi nedeniyle göz gözü görmüyor benimde bugün randevum vardı iptal ettim sadece eczane gittim sokak köpeklerine yemek verdim eve çıktım çok soğuk eğer kendini iyi hissediyor san doktorunu ara iptal et ileriki tarihlerde randevu al istersen ama Allah göstermesin ciddi bişey varsa zincir takip gidin canim

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canim Beylikdüzü aynı yollar çok kötü tipi nedeniyle göz gözü görmüyor benimde bugün randevum vardı iptal ettim sadece eczane gittim sokak köpeklerine yemek verdim eve çıktım çok soğuk eğer kendini iyi hissediyor san doktorunu ara iptal et ileriki tarihlerde randevu al istersen ama Allah göstermesin ciddi bişey varsa zincir takip gidin canim
Randevu olsaydı bu kadar takmazdım canım ya doğum olacağı için endişe ediyorum ama bakalım dua edin bana da inşallah yarına kadar temixlerler en azından

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum Allah yardımcınız olsun zincir daha garanti olur. İnşallah yarın temizlenir şansına lakin havalar gerçekten kötü

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Randevu olsaydı bu kadar takmazdım canım ya doğum olacağı için endişe ediyorum ama bakalım dua edin bana da inşallah yarına kadar temixlerler en azından
Doğuma mi gideceksin canım Allah im yardımcın olsun kardeşim inşallah belediye yolları açar eğer doğuma gideceksen ambulans geliyor hayatım canini sıkma doktorum bekliyor doğumum var dersen gelip seni sağ salim alırlar Allah in izniyle dualarım seninle rabbim yardımcın olsun 🙏

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum Allah yardımcınız olsun zincir daha garanti olur. İnşallah yarın temizlenir şansına lakin havalar gerçekten kötü
Maalesef haklısın canım
Doğuma mi gideceksin canım Allah im yardımcın olsun kardeşim inşallah belediye yolları açar eğer doğuma gideceksen ambulans geliyor hayatım canini sıkma doktorum bekliyor doğumum var dersen gelip seni sağ salim alırlar Allah in izniyle dualarım seninle rabbim yardımcın olsun 🙏
Allah razı olsun canım evet doğum için kararlaştıracaktık eğer onay verirse yarın tahlil ve testlerim yapılacaktı

Sevilll

Kayıtlı Üye
rank
Sabah iki defa toplasan 40 dakika kadar oğlanı çıkarttım çok istiyor diye çok kasıklarım ağrıyor yürümekte zorlanıyorum ve işin kötü tarafı yollar kapandı araçlar kara gömüldü yarın nst için çağırdı doktor ne yapmayalıyım bilmiyorum olduğumuz yerde kazalar çok oldu kar küreme aracı bile kayıp kaç araca çarpmış sancım da vardı zaten biliyorsunuz sizde bekleyeyim mi çarşamba için birşey olur mu yoksa zincir falan takıp çıksak mı yarın yola 😒
Merhabalar cnm bugün benimde cok sancim oldu ama simdilik gecti. Biraz bekle belki geçer geçmezse tabiki gidersin yine hastaneye sen hangi şehirdesin bu arada.

Tüm sayfalar yüklendi.