Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulama da degilse goggleden gir orda soru yazdığın yerde fogaf simgesi var orda yükleme yapacaksınız canım yeni olduğu için deger yükselir negatif yazmıyorsa hamilesin orda belli olur canım 0-5 olunca negatif diye biliyorum
Benim değerim adetten 1 gün sonra 13 çıkmıştı ve bana gebelik var ama çok düşük bı rakam demişlerdi tabi herkesinki aynı olmaz ve sonra kimyasallik olduğunu öğrendim canım hiç zaman kaybetmeden bı doktora git bence çünkü bazı hastanelerde 0-5 arası bazı hastaneler 0-10 arasına gebelik diyo sadece 2 gün sonra tekrar kan ver 2 kat yükselmesi sağlıklı bı gebelik oluyo
Benimkide adete 4-5 gün kala 15 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar kan ver yükselme derecesine bakılsın
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr