Kuzum 8. Haftada yerleşme için çok geç diye biliyorum. Yerleşme kanaması adetten bikaç gün önce yada 1-2 hafta sonra olur. Doktoruna görünmeni tavsiye ederim
Bence doktora görünmelisin yerleşme kanaması bu kadar geç olmaz ve bu kadar koyu renkte olmazKizlar goruntu icin kusura bakmayin 8+2 yim progestan fitil kullaniyorum bugun sabah bu sekilde lekem oldu regli haftamdayim ondan mi yerlesmemi yoksa progestana ragmen dusuk tehtidimi
Sabah doktora gittim yatis verdi dusuk olcaksa olur dedi progestani tek fitil kullaniyodim 2 ye cikardi takip et dedi ama ordaki hemsireler adet haftandan yada yerlesmeden olabilir diyince ne biliyim cok korkuyorum 1. Dogumumda oglumu kendi ellerimle gomdum korkuyorumKuzum 8. Haftada yerleşme için çok geç diye biliyorum. Yerleşme kanaması adetten bikaç gün önce yada 1-2 hafta sonra olur. Doktoruna görünmeni tavsiye ederim
8. Haftada olabilir diyolardi yerlesme kanamasi ne renk oluyokiBence doktora görünmelisin yerleşme kanaması bu kadar geç olmaz ve bu kadar koyu renkte olmaz
Hiç korkma bence bende aynısını yaşadım koyu renkli olunca eski birikmiş kan oluyo genelde yada yerleşme dir korkulacak bişey yok inşallah içini ferah tut sırtüstğ yat bol bol dinlenKizlar goruntu icin kusura bakmayin 8+2 yim progestan fitil kullaniyorum bugun sabah bu sekilde lekem oldu regli haftamdayim ondan mi yerlesmemi yoksa progestana ragmen dusuk tehtidimi
Hiç korkma bence bende aynısını yaşadım koyu renkli olunca eski birikmiş kan oluyo genelde yada yerleşme dir korkulacak bişey yok inşallah içini ferah tut sırtüstğ yat bol bol dinlen
Aynen öyleKırmızı renkte olmadığı sürece sorun yok demişti bana doktorum da sadece kendini yorma dinlen aynısı bana da oldu 10 gündür raporluyum evde dinleniyorum
İnşallah bir sorun sıkıntı çıkmaz Allah'ım yardımcın olsun inşallahSabah doktora gittim yatis verdi dusuk olcaksa olur dedi progestani tek fitil kullaniyodim 2 ye cikardi takip et dedi ama ordaki hemsireler adet haftandan yada yerlesmeden olabilir diyince ne biliyim cok korkuyorum 1. Dogumumda oglumu kendi ellerimle gomdum korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
8. Haftada olabilir diyolardi yerlesme kanamasi ne renk oluyoki
Düşük kanı pespembe taze kan oluyor ben yaşadım 6 haftalıkken bebeğimi düşürmüştüm ve şiddetli kasık ağrısı kalça bel ağrısı çektim. Umarım seninki düşük değildir inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniinsallahh ama 8. Haftada yerlesme kanamasi icin gec diyo arkadaslar kafam.karisti iyice