Sorum var Acil lütfen annisler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Acil lütfen annisler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,441 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil lütfen annisler
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bence acile git görün eyer öyle oluyosa bide sancı geldiğinde dkka tut öyle hesapla sanclari kaç dkka arayla geliyo diye bak o zmn belli olur kuzum 😘
Burda düzgün doktor yok ki cnm 29 haftalıktim yine sancim vardı gittim üniversite ye gönderdi erken dogum diye serum la sancımı durdurdular yatış verdi korkuttular yatmadim ama ben bugüne kadar da birseyim yok tu cnm açılmam flan da yoktu herseyim normal gidiyordu bgun bir den bire oldu Kuzum acil de yalnıs birsey olur diye çok korkuyorum pazartesi kendi doktoruma gidecem ztn işte sancim bir geçse

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bgun sabahtan beri vardı kuzum ama uzanınca geçiyor ara ara giriyor sancı bide karnımı aşağıya çekiliyor gibi hissediyorum yemek flanda yiyemedim midem ağrıdı bulandı baya uzanıyorum anca yurudukce aşağı birsey düşecekmiş gibi oluyor sanki kasılmalar da var baya haftam da küçük o yuzden çok korkuyorum cnm
Yaa kıyamam kuzum ya devam eder ise doktora git sende

Fatma kahraman

Kayıtlı Üye
rank
Burda düzgün doktor yok ki cnm 29 haftalıktim yine sancim vardı gittim üniversite ye gönderdi erken dogum diye serum la sancımı durdurdular yatış verdi korkuttular yatmadim ama ben bugüne kadar da birseyim yok tu cnm açılmam flan da yoktu herseyim normal gidiyordu bgun bir den bire oldu Kuzum acil de yalnıs birsey olur diye çok korkuyorum pazartesi kendi doktoruma gidecem ztn işte sancim bir geçse
Acilde bişey yapmazlar cnm sadece muayene ederler alttan da bakabilir nst bağlarlar orda belli olur ztn sancın var mı diye en azından müdahale ederler bişey olmadan

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Acilde bişey yapmazlar cnm sadece muayene ederler alttan da bakabilir nst bağlarlar orda belli olur ztn sancın var mı diye en azından müdahale ederler bişey olmadan
Şuan biraz daha iyiyim kuzum devam ederse mecbur gideceğim cnm ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaç haftalıktin kuzum
Aynen ne olur ne olmaz görün
33+5 cnm

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar