Acil lütfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru buğlem tarafından oluşturulan Acil lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,909 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil lütfen
Konbuyu başlatan Ebru buğlem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

Nur333

Kayıtlı Üye
rank
Benim de bu ara çok idrara çıkma durumum başladı büyüdükçe rahme baskı yapıyor tabi son aylarda daha çok olur

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Son aylarda da ilk aylar gibi idrar sıkışması yaşanıyor benim son iki ayıp azap gibiydi utanmasam WC de yatacaktım gecesi gündüzü git gel ölüyordum artık 😂
Ben hamile kaldım kalali heo wcdeyim 🤦 25+2 oldum bende hala gece gunduz wcdeyim disari bir yere gitsek ilk baktigim sey tuvalet nerde 🤣🤣🤣

Esin(defnem)

Kayıtlı Üye
rank
30 haftalik hamileyim ve sürekli çişim geliyormuş ta ucundaymis gibi rahimde baskı ve acı va

30 haftalik hamileyim ve sürekli çişim geliyormuş ta ucundaymis gibi rahimde baskı ve acı var 😞
Evet bebek büyüdüğü için baskı yapıyor olabilir ama soğuk da almış olabilirsin usuttugun zaman da idrar yaparken sancı gibi oluyor ayaklarını sıcak tutmaya dikkat et canım birde bol su iç

30 haftalik hamileyim ve sürekli çişim geliyormuş ta ucundaymis gibi rahimde baskı ve acı var 😞
Ay kuzum benimde öyleydi ne çektim ya tuvalete gidiyorum afedersin 1 .2 damla geliyor yatağa gidip geri yatıyorum hemen gene tuvaletim varmış gibi geliyor gene gidiyorum gene 1.2 damla sabaha kadar uyuyamiyordum resmen

Tüm sayfalar yüklendi.