Acil yardım kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gamzenur tarafından oluşturulan Acil yardım kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,718 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil yardım kızlar
Konbuyu başlatan Gamzenur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Gamzenur

Kayıtlı Üye
rank
İlk hamileliğim o yüzden bilmiyorum arada bir aniden kasıklarıma agrı giriyor rahmime doğru ve bu agrı bazen aniden siddetli oluyor ayakta duramıyorum direk oturmam gerekiyor 14 haftalığız normal mi böyle ağrılar

...

Moderator
Mod
rank
İlk hamileliğim o yüzden bilmiyorum arada bir aniden kasıklarıma agrı giriyor rahmime doğru ve bu agrı bazen aniden siddetli oluyor ayakta duramıyorum direk oturmam gerekiyor 14 haftalığız normal mi böyle ağrılar
Oturunca veya uzanınca geçiyorsa normal canım.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Güzelim uzan ve dinlen bak bakalım o zaman sancı geçiyor mu eğer geçmiyorsa doktoruna görün geçiyorsa sıkıntı olacağını sanmam rabbim yardım etsin 🤲🏻

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Dr mutlaka söyle ev durumunu anlat iş yapmadigini sürekli yattığını dinlenmene rağmen böyle ağrılar olduğunu mutlaka söyle

Tüm sayfalar yüklendi.