Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kükürt yok canım temizledim hiç bişey görünmüyor pencerede 2 saad felan açık kaldı yeterlimi acaba başka ne yapa bilirim etkilendiyimiz kaç saad içinde anlaşılır
Kükürt yok canım temizledim hiç bişey görünmüyor pencerede 2 saad felan açık kaldı yeterlimi acaba başka ne yapa bilirim etkilendiyimiz kaç saad içinde anlaşılır
5 6 saat içinde anlaşılır canım bulantı kusma ishal göz tahrisi veya deride kızarıklık olur cıva gazı zehirlidir canım ama çok yüksek dozda etki etmedi üst korkma bişey olmaz inşallah
saat içinde anlaşılır canım bulantı kusma ishal göz tahrisi veya deride kızarıklık olur cıva gazı zehirlidir canım ama çok yüksek dozda etki etmedi üst korkma bişey olmaz inşallah
5 saad oldu nerdeyse 3. 4 saat gibi açık kaldı pencere henüz bişey yok evde 1 yaş 7 aylık kızım var onun için korktum internetde çok kötü şeyler yazıyordu içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim
Yaklaşık 3. 4 saad açık kaldı kapı canım yeride sildim bişey görünmüyor henüz biçey yok inşallah sonrada olmaz çox teşekkür ederim yazdığın için
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
5 saad oldu nerdeyse 3. 4 saat gibi açık kaldı pencere henüz bişey yok evde 1 yaş 7 aylık kızım var onun için korktum internetde çok kötü şeyler yazıyordu içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim