Acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anne olacağım tarafından oluşturulan Acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,466 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil
Konbuyu başlatan Anne olacağım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anne olacağım

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 18+3haftalik gebeyim ilk bebegim sağ sol taraflarima ağrı giriyor eşim görevde sizce ne yapmalıyım😢acil lütfen

Kızlar 18+3haftalik gebeyim ilk bebegim sağ sol taraflarima ağrı giriyor eşim görevde sizce ne yapmalıyım😢acil lütfen korkacak birşey var mi?
Yattigin pozisyonu degistir bakalim bi bazen minnoslar bundan rahatsz olabiliyor yada kendine yer ararken azcik seni yoruyor boyle😊 sakin ol azcik karnini sev pozisyon degistir

Mucizebebekim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 18+3haftalik gebeyim ilk bebegim sağ sol taraflarima ağrı giriyor eşim görevde sizce ne yapmalıyım😢acil lütfen korkacak birşey var mi?
Ragmin buyuyo bebek buyuyo ondanda olabilor kasik agrilarin canim siddettine ve ne kadar surdugune dikkat et

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canım benim de aynı sıkıntım vardı doktor ilk gebeliğin ve rahim büyüdüğü için normal ağrılar bunlar dedi kanama olmadığı sürece korkma dedi merak etme yani ama ağrı dayanilmayacak gibi ise doktora git en azından bakarlar sende rahat edersin 🥰

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bende 18.haftadayım gecen hafta karnıma bir sancı giriyordu hareket edince ağrıyordu bende yerimden kalkamıyo hareket edemiyordum idrar yolu enfeksiyonu diye düşündüm 2 gün geldi bidaha gelmedi elma sirkesini suya katıp içtim yatarken bir kaç gün

Anne olacağım

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim de aynı sıkıntım vardı doktor ilk gebeliğin ve rahim büyüdüğü için normal ağrılar bunlar dedi kanama olmadığı sürece korkma dedi merak etme yani ama ağrı dayanilmayacak gibi ise doktora git en azından bakarlar sende rahat edersin 🥰
Gittim canım uzan bol bol dedi korkacak birşey yokmuş ❤

Tüm sayfalar yüklendi.