Acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anne olacağım tarafından oluşturulan Acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,470 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil
Konbuyu başlatan Anne olacağım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anne olacağım

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 18+3haftalik gebeyim ilk bebegim sağ sol taraflarima ağrı giriyor eşim görevde sizce ne yapmalıyım😢acil lütfen korkacak birşey var mi?
Korkulacak bişey yok canım tüm Anne adaylarında var böyle ağrılar kasıkta belde ben hele lahana gibi hissediyorum kendimi markette gittim karşıdan gelenler göbeğime bakıyor bu aralar en sinir olduğum şey sanki hiç hamile görmemişler uzaylıyız sanki 30+4 haftalık hamileyim sinir oluyorum böyle insanlara rahat ol stres yapma herkes te oluyor ağrı canim

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Korkulacak bişey yok canım tüm Anne adaylarında var böyle ağrılar kasıkta belde ben hele lahana gibi hissediyorum kendimi markette gittim karşıdan gelenler göbeğime bakıyor bu aralar en sinir olduğum şey sanki hiç hamile görmemişler uzaylıyız sanki 30+4 haftalık hamileyim sinir oluyorum böyle insanlara rahat ol stres yapma herkes te oluyor ağrı canim
Benim daha 18. Hafta ben zaten utanıyorum göbrğim büyüyünce ne giysem ya 🙈

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim daha 18. Hafta ben zaten utanıyorum göbrğim büyüyünce ne giysem ya 🙈
Ben unisex kapşonlu tişört giyiniyorum esortman altı dar giyinemem zaten ama dünya gibi duruyor göbeğim hava çok soğuk İstanbul da güneş var ama kar soğuğu var montumun sadece 2dugmesi kapanıyor 😘🤣ne kadar bol da giyinsem mont kapanmıyor ya belli oluyor göbeğim

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ben unisex kapşonlu tişört giyiniyorum esortman altı dar giyinemem zaten ama dünya gibi duruyor göbeğim hava çok soğuk İstanbul da güneş var ama kar soğuğu var montumun sadece 2dugmesi kapanıyor 😘🤣ne kadar bol da giyinsem mont kapanmıyor ya belli oluyor göbeğim
Zaten alt dar giyilmiyorki benim yaza denk geliyor son aylar mont sorunum olmayabilir elbiselerim var bol 🤭

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bady ve dar elbise den bahsettim canım dar giyinmiyorum derken esortman altı ve kapşonlu tişört giyiniyorum yazdım dikkatli okursan 🤣
Bitişik olunca öyle anlamışım 🤭 ben ilk iğrenincr dar pantolonlarımı giyemez oldum sıkıyı diye şimdide düğmeleri fermuarları açık kuşak bağlayıp tunik giyiyorum 😅 yazada bol elbisr tuniklerle idare ederim artık montun kapanmama korkusu bendede vardı inşallah olmaz Allah yardımcınız olsun 😅

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bitişik olunca öyle anlamışım 🤭 ben ilk iğrenincr dar pantolonlarımı giyemez oldum sıkıyı diye şimdide düğmeleri fermuarları açık kuşak bağlayıp tunik giyiyorum 😅 yazada bol elbisr tuniklerle idare ederim artık montun kapanmama korkusu bendede vardı inşallah olmaz Allah yardımcınız olsun 😅
Sağol canım hepimizin

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
He ya millet afedersin öküz gibi bakiyor sinir oluyorum😤

Tüm sayfalar yüklendi.