Acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynepfatih tarafından oluşturulan Acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 852 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil
Konbuyu başlatan Zeynepfatih
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ysmcck

Zeynepfatih

Kayıtlı Üye
rank
Bu gün hastaneye geldim son adet tarihim 24 Kasım ama kese göremedi doktor kan aldı ordan bakıcak kimlerde böyle oldu çok korkuyorum

kubuss35

Kayıtlı Üye
rank
Bu gün hastaneye geldim son adet tarihim 24 Kasım ama kese göremedi doktor kan aldı ordan bakıcak kimlerde böyle oldu çok korkuyorum
Canım endişelenecek bişey yok bebeğin en fazla 4 haftalık geç döllenme olduysa o kadar bile değil. Ben 4+3 te kan da öğrendim 5+2 de kese gördüm. Kan sonucuna bağlı her şey inşallah bebeğin seninledir.

Canım kiminde geç döllenme oluyormuş içini ferah tut inşaAllah bişey yoktur kanda belli olur iyice betadan anlarlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar