Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ederim canım tabiki evet ya öyle gerçekten ve benim bu 3 doğum hızlı gelisebilir Zübeyde deki doktor dedi aman sancın olur hemen gel 3 doğum hızlı gerçekleşebilir riske atamayiz dediler yani varya şöyle diyim midem bulanıyor başım ağrıyor boğazlarım bile yanıyor o kadar kötüyüm ve ne biçim ter döktüm o sancıyi çekerken Allah yardımcımız olsun hepimizin vallah hep dedim Allah yardımcıları olsun diye Allah'ım sen yardım et diyip durdum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar bişi danışcam bugün sancım vardı şehir hastanesine gittim saat 7 de 1 santim açıklık vardı zaten ama sancı da çıktı bişi daha vardı alttwn bakarken hissettiler arka tarafta büyük baskı var sonra beni 2 saat yürüttüler gittim hala 1 santim ama o şeyi hissettikleri için tekrar nstye bağladım sancı ilk başta 100-80 civarıydı sonra sancı gitti bana tekrar yürü dediler 2 saat bende eve geldim 3 te çıktık saatlerdir hastanedeyim ayaklarım acıyor açılma olması için ne yapabilirim? Herşeyi denedim yok yani açılmıyor 40+0 olduk bugün
Canım benim geçmiş olsun mesajlarını da okudum Allah'ım kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla alırsın inşallah yavrunu kucağına senin için hangi hastane iyi ise oraya git kendini perişan etme
Kızlar bişi danışcam bugün sancım vardı şehir hastanesine gittim saat 7 de 1 santim açıklık vardı zaten ama sancı da çıktı bişi daha vardı alttwn bakarken hissettiler arka tarafta büyük baskı var sonra beni 2 saat yürüttüler gittim hala 1 santim ama o şeyi hissettikleri için tekrar nstye bağladım sancı ilk başta 100-80 civarıydı sonra sancı gitti bana tekrar yürü dediler 2 saat bende eve geldim 3 te çıktık saatlerdir hastanedeyim ayaklarım acıyor açılma olması için ne yapabilirim? Herşeyi denedim yok yani açılmıyor 40+0 olduk bugün
Canım benim sancılarım gelindiği zamaan doğuma gitmeden 1 saat önce leğene sıcak su doldurup içine oturmustum 1 saat önce duş aldım kalktım squat yaptım da gittim doğuma hayırlısıyla kucağına al inşallah canım
Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çiçeğim. Squat yap, merdiven in çık, sıcak duş al(kasları gevşettiği için açılmaya neden oluyor) Allah ağrısız sızısız kolay doğum nasip etsin
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr
Canım en güzel yöntemi parka git taktıravalleye bin tek başına çömelme hareketi zor olur partka daha kolay yaparsın. Birde hurma ye bol bol 10 taneyi geçsin. Göğüs ucunu sık rahmi uyarıyor açılma yapması için. Erik felan yiyorsan yeme erken doğumu engelliyor. Merdiven in çık
Sağlıkla gelir inşallah canım merdiven in çık derler açılma oluyormuş
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-10-21
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası). Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr