Sorum var Acilden geldim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Acilden geldim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,605 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acilden geldim
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Slm annisler acile gittim enfeksiyon çıktı antibiyotik başlanması lazım dedi doktor açılma yokmuş sancim da enfeksiyon dan mıs ilaç verdiler oda almadım henüz pazartesi alsam iki günde açılma yapar mı enfeksiyon bana doğum baslatir mi acaba kızlar bana bir fikir verin😟😟
Yok balım yapmaz merak etme sen ilaçlarını düzenli bir şekilde kullan . geçmiş olsun kuzum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tsk ederim cnm sancı ve ağrılar da geçse rahat edeceğim de çok sancılar oluyor ya😔
Hep enfeksiyon dan balım inşallah geçer bir an önce 🤲🏻😘. Rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Rahme baskı yapıyor gibi mi oluyor Du cnm sninde enfeksiyon dn dolayı bebis
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tsk ederim cnm 😍

Sevindim balım valla rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin kuzum kilosu fln nasilmis baş kismi dönmüş mu seninde balim
Aynen canım çıkacakmış gibi birde benim böbrek taşı çıktı onun sancısınıda çektim ozaman ama çok şükür bebeğim erken doğmadı

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Slm annisler acile gittim enfeksiyon çıktı antibiyotik başlanması lazım dedi doktor açılma yokmuş sancim da enfeksiyon dan mıs ilaç verdiler oda almadım henüz pazartesi alsam iki günde açılma yapar mı enfeksiyon bana doğum baslatir mi acaba kızlar bana bir fikir verin😟😟
O kadar hızlı olmaz sanırım ya sıkma canını bol sıvı tüket üzme kendini 🤗🤗

Ve cook çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin inşallah 🙏🥰

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Saol canım sanada çok geçmiş olsun geçer inşallah
Amin cnm ins cok sagl

O kadar hızlı olmaz sanırım ya sıkma canını bol sıvı tüket üzme kendini 🤗🤗

Ve cook çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin inşallah 🙏🥰
Sagl kuzum benim cok tsk ederim 💖💖

Tüm sayfalar yüklendi.