Sorum var Acilen bakın kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İrmm tarafından oluşturulan Acilen bakın kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 871 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acilen bakın kızlar
Konbuyu başlatan İrmm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Olabilir kuzm ama yeni enfeksiyon başlangıcı olabilir idrar yolu enfeksiyonu aşırı sinsi haraket eden bir ley çünkü. Bence dediğim gibi bir tahlil ver enfeksiyon çıkacak tahminimce çünkü başka bir şey olacağını düşünmüyorum
İdrar yaparken ağrı yok sık idrara çıkmamda yok sadece idrar biterken bi ani bi ağrı o kadar

İrmm

Kayıtlı Üye
rank
Olabilir kuzm ama yeni enfeksiyon başlangıcı olabilir idrar yolu enfeksiyonu aşırı sinsi haraket eden bir ley çünkü. Bence dediğim gibi bir tahlil ver enfeksiyon çıkacak tahminimce çünkü başka bir şey olacağını düşünmüyorum
Sağlık ocağı enfeksiyon tahlili yaparmı?

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
22 haftalık hamileyim idrar yaparken sıkıntı yok ama bitmeye yakın sağ kasığıma birden iğne batırıyokar gibi hissediyorum normalmi
Bendede olmustu o haftalarda cok iy hatrlyorum bende dsqrdan geldgm gbi tuvalete qttm kendimi oturunca birden kasigima bise saplandi sanki oyle oldu 2 3 kere yasadm bdha olmadi norml cnm

Tüm sayfalar yüklendi.