Acilllll

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Acilllll başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,579 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acilllll
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Pıtı pıtı pıtı küçük kız annesi babası çok sever 😂😂 benim miniğime şarkım. Pıt pıtlar sertleşiyor zamanla haberin olsun canım gözün aydın 🤣

Hafureren

Kayıtlı Üye
rank
Pıtı pıtı pıtı küçük kız annesi babası çok sever 😂😂 benim miniğime şarkım. Pıt pıtlar sertleşiyor zamanla haberin olsun canım gözün aydın 🤣
Oy oy oy şarkını sevsinler 🤭🤭😄😄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

2-3 gündür hissediyorum bende yavaş yavaş belli etmeye başladı 🥰🥰🧿
Çok güzel değilmi ya biz birbirimizi kaybetmeyelim aynılar bebişlermz🥰💞🌺

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 19 haftalık olduk hep diyordum bebeğimin tekmelerini hissetmiyorum diye az önce sanki böyle damar atar gibi oldu 3 kere acaba o bebekmiydi neydi ya bilemedim çok heyecanlandm kızlar acaba o ney ya🤭🙈🙈
Ya şu masumiyete bak "kızlar acaba o ney ya deyişi" rabbim evladini sana bağışlasın inşallah rabbine hayırlı bir kul anne babasına hayırlı bir evlat olur bebeğin hararetleri onlar kelebek kipirtisi gibi olur bı bakarsın birkaç gün hicbirsey olmaz korkma bunlar normal şeyler büyüdükçe hissedeceksin hayırlı ve sağlıklı olsun hepimizin evlatları hayırlı huzurlu bol hareketli geceler 😂❤️🌺

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 19 haftalık olduk hep diyordum bebeğimin tekmelerini hissetmiyorum diye az önce sanki böyle damar atar gibi oldu 3 kere acaba o bebekmiydi neydi ya bilemedim çok heyecanlandm kızlar acaba o ney ya🤭🙈🙈
Ilk baslarda damar seyirir gibi oluyor ilerleyen haftalarda daha net hissedersin cnm insallah mrk etme

Tüm sayfalar yüklendi.