Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar hamileyim demiştim ya kızım küçük dün kanamam oldu bugünde boş gebelik dedi doktorum kürtaj olabilirim napacam ya özele gidiyorm genelde devlette bayıltıyorlarmı yaparkn
Kızlar hamileyim demiştim ya kızım küçük dün kanamam oldu bugünde boş gebelik dedi doktorum kürtaj olabilirim napacam ya özele gidiyorm genelde devlette bayıltıyorlarmı yaparkn
Valacanim bende oldum camsakura beni mavvetiler bide büyük bı hastaneydi 3gun kaldım psiklojim alt üst oldu ben baya ara koydum çocuk için okadarki kötü oldum Allah bidaha düşürmesin inşallah ama belkide her hastane aynı değildir