Açlık tokluk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Açlık tokluk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,476 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Açlık tokluk
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Şimdi görüştüm canım herşey yolunda bir şey çıkmadı şükür 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Temiz çıktı bir sorun görmemiş doktor canım 🤲🤲
Ohh şükür kuzum cok sevindim♥️ ya nur bisey sorcam ayni haftadayiz sende de ara ara kasığında basınç hissi ve agri oluyormu mesela otururken öne egildiginde yada tuvalette hafif egildiginde ağrı gibi basınç gibi bisey oluyor mu

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Sabah aç karnına şimdide tok karnına kan verdim kızlar bakalım su fazlalığı nedenmiş gerekirse diyet yapman gerekecek dedi doktor ama hayırlısı olsun bakalım neyse bu sayede kızımı tekrar gördük keyfi yerindeydi sanırım 4 poz bile verdi 😄😅😅😅
MaşAllah

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
😍😍

Ohh şükür kuzum cok sevindim♥️ ya nur bisey sorcam ayni haftadayiz sende de ara ara kasığında basınç hissi ve agri oluyormu mesela otururken öne egildiginde yada tuvalette hafif egildiginde ağrı gibi basınç gibi bisey oluyor mu
Basınç derken canım ama kalçamın hemen üstünde ara ara feci ağrı giriyor damar sıkışıyor gibi bazen zorluyor ama normalmiş bugün sordum

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
😍😍

Basınç derken canım ama kalçamın hemen üstünde ara ara feci ağrı giriyor damar sıkışıyor gibi bazen zorluyor ama normalmiş bugün sordum
Anladim kuzum 😣ya ilk hamilrligimizde surekli dinleniyoduk daha rahattı e haliyke smdi evde cocuk olunca heryer dağılıyor daha cok is çıkıyor aksama kadar oturmuyorum ondan da griyordur bu ağrılar esime diyorum zaten bu cocuk sanki erken dogacak gibi diye bakalim vala merak ediyorum sonumuzu 😅

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Anladim kuzum 😣ya ilk hamilrligimizde surekli dinleniyoduk daha rahattı e haliyke smdi evde cocuk olunca heryer dağılıyor daha cok is çıkıyor aksama kadar oturmuyorum ondan da griyordur bu ağrılar esime diyorum zaten bu cocuk sanki erken dogacak gibi diye bakalim vala merak ediyorum sonumuzu 😅
İnan banada öyle geliyor diyorum bu kız durmayacak 😅😅 dün doktorum ağrın oldukça hemen uzan dinlen dedi yormamak gerekiyormuş canım ama normalmiş ağrılarda kardeşimde damar sıkışması olmuştu sağ bacağında oturur ağlardı son aylarda

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
İnan banada öyle geliyor diyorum bu kız durmayacak 😅😅 dün doktorum ağrın oldukça hemen uzan dinlen dedi yormamak gerekiyormuş canım ama normalmiş ağrılarda kardeşimde damar sıkışması olmuştu sağ bacağında oturur ağlardı son aylarda
Anladım canım benim oyle yapacaz artık bu minnaklar icin bol bol dinlenecez🤗🤗🥰

Tüm sayfalar yüklendi.