Adet gecikmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Çocuklarm benim herşeyim tarafından oluşturulan Adet gecikmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,127 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Adet gecikmesi
Konbuyu başlatan Çocuklarm benim herşeyim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
ya kızlar adetim 1 gün geçdi ya.
yani ilişkiye giriyoruz ama çekinme yolu ile korunuyorduk dogumdan sonra 3ay sonra adet oldumda şimdo olmadım yani valla yest yapmaya korkuyorum 😑🙄😒
Bi test yaptır canım bence bizde geri çekinme yöntemiyle korunuyorduk ama velakin 2 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim 😀 bak şimdi doğrucam 😌😀

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
yani ilişkiye giriyoruz ama çekinme yolu ile korunuyorduk dogumdan sonra 3ay sonra adet oldumda şimdo olmadım yani valla yest yapmaya korkuyorum 😑🙄😒
Canım doğum şeklini bilmiyorum ama adet düzensizliği oluyormuş illaki 1 gün gecikmesi anlamlı değil gibi bana göre 1 hafta sonra test yap bence.

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çekinme iyi bir korunma yöntemi değil bence söylemesi ayıp olacak ama zevk suyu ile birlikte erkeğin srpemi geçe biliyor hamile kala bilme olma olasılığın yüksek olur bide doğumdan sonra düzensizlik de olur mesale benim ablam bir yıl adet olmadı annem de ablam dünyaya geldikten sonra hiç adet görmeden bana hamile kalmış ama benim ilk iki doğum da öyle olamadı 30 gün lohusa adetim oldu ondan sonra da düzene girdi ama her doğum bir olmaz canm

Çekinme iyi bir korunma yöntemi değil bence söylemesi ayıp olacak ama zevk suyu ile birlikte erkeğin srpemi geçe biliyor hamile kala bilme olma olasılığın yüksek olur bide doğumdan sonra düzensizlik de olur mesale benim ablam bir yıl adet olmadı annem de ablam dünyaya geldikten sonra hiç adet görmeden bana hamile kalmış ama benim ilk iki doğum da öyle olamadı 30 gün lohusa adetim oldu ondan sonra da düzene girdi ama her doğum bir olmaz canm
Canım doğum şeklini bilmiyorum ama adet düzensizliği oluyormuş illaki 1 gün gecikmesi anlamlı değil gibi bana göre 1 hafta sonra test yap bence
Ya yok dogumdan 3 ay sonra adet oldum kasım 13 de.
Şimdi aralık 14
Benim hiç adet düzensizliyim olmadı gecikdiyim an gebe oldugumu öyrendim hep.
Bi test yaptır canım bence bizde geri çekinme yöntemiyle korunuyorduk ama velakin 2 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim 😀 bak şimdi doğrucam 😌😀
Yaaa alemsin Hüsniye😁
Adet olmadıgını bilmedinmi 😁😁😁

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Geri çekme yöntemi ile şuan 20+5 günlük hamileyim 🤗 doğum sonrası adette düzensizlik olabilir ama istemiyorsan çocuk spral taktirabilirsin hap veya iğne yada prezervatif kullanabilirsin canım bende eşime guvendim şimdi hamileyim

Mama

Kayıtlı Üye
rank
Bende geri çekilme yöntemiyle korunmuş oldum 3.5 sene bir kaza olmadı ikinciye bilinçli hamile kaldım ama sürpriz gebeliklerin çoğu bu korunma sekliyle oluyor

Tüm sayfalar yüklendi.