Adet olmuyorum 🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Merve_berkk tarafından oluşturulan Adet olmuyorum 🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,271 kez görüntülenmiş, 99 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Adet olmuyorum 🙄
Konbuyu başlatan Merve_berkk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Valla öyle 😄 yani bende şaşırıyorum böyle duruma ama sürekli duyduğum birşey doğum sonrası hemen gebe kaliniyo
Allah korusun ya😫😫
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aman canım baglatma ne olur ne olmaz spiral taktırmısmıydın sen
@Sümeyyem♥️ Taktıramadım kuzum ya randevu aldım gideceğim gün bir fırtına yağmur vardı ki yine sorma bebekte 2 aylık bile değildi tabiki yine yalnızdım gidemedim. Sonra da 3 aylık iğne yaptırayım diye sağlık ocağına gittim ebe bebek 6 aylık olmadan olmaz dedi. Oda öyle kaldı. Hap kullanayım hiçbir şey yapmamaktansa diye hap aldım onu kullanıyordum canım

Kuşburnu çayı içebilirsin adet söktürücü bir çaydır tadı ekşimsi biraz ama güzel 😊
@Seda❤Hasan Biliyorum o çayı seviyorum da ama adet söktürücü özelliği olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim. Alıp deneyeyim canım inşallah faydası olur 😘

Son düzenleme:

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum kaldirmaz tabi daha minigin cok küçük hem senin de kendine vakit ayirmaya ihtiyacin var cocuk dedigin kolay büyümüyor ki üstünden bi 5 yil gececek cocuk 5 yasina gelecek de anca insan biraz rahatliyor. Bizim bi tanidik demisti hic unutmuyorum yaşlanacaksan cocuk doguracaksin diye hakikaten oyle yeter Allah uzun ömürlerini versin insallah🤲 doktora mi bi ciksan ki vala ne bilim ama ciksan da ne diyecen🤔

Bebeğim 3 aylık oldu ilk 40ımız çıkana kadar ara ara kanamalarım devam etti 2. Ay normal adet oldum. Geçen gün sabah kanamam vardı adet oldum sandım bir iki damla geldi kesildi. Dün sabah yine bir iki damla geldi yine kesildi. Şimdi hiçbir şey yok. İlk geçen ay adet olduğum zaman normal şekilde olmuştum. En son böyle adet oldum sanıp kanamam olduğunda ufaklığa hamile olduğumu öğrenmiştim. Psikolojim bozuldu kaç gündür ya korunuyoruz da hamile olamam dimi🙄 doğum sonrası olur mu desem ilk ay olurdu bu şekilde olacak olsa. Maydanoz suyu içmeye başladım dünden beri inşallah etkisi olur bir an önce de olurum yoksa düşünürken kafayı yiyeceğim 😫
Cnm benim hakkında hayırlısı olsun eğer hamileysende bu dünyada ekmeği varmış demek ki rabbim ol der olur kimse engel olamaz ki vardır herşeyde bir hayır hayırlısı olsun

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Cnm benim hakkında hayırlısı olsun eğer hamileysende bu dünyada ekmeği varmış demek ki rabbim ol der olur kimse engel olamaz ki vardır herşeyde bir hayır hayırlısı olsun
Kuzum bebeğim çok küçük 3 tane var zaten 4.yü valla bünyem kaldırmaz artık. İnşallah yoktur rabbim benimkilere sağlık versin olmayanlara nasip etsin

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Allah korusun ya😫😫

@Sümeyyem♥️ Taktıramadım kuzum ya randevu aldım gideceğim gün bir fırtına yağmur vardı ki yine sorma bebekte 2 aylık bile değildi tabiki yine yalnızdım gidemedim. Sonra da 3 aylık iğne yaptırayım diye sağlık ocağına gittim ebe bebek 6 aylık olmadan olmaz dedi. Oda öyle kaldı. Hap kullanayım hiçbir şey yapmamaktansa diye hap aldım onu kullanıyordum canım

@Seda❤Hasan Biliyorum o çayı seviyorum da ama adet söktürücü özelliği olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim. Alıp deneyeyim canım inşallah faydası olur 😘
Anladım canım ınsallah hakkında hayırlısı olur ama strese girme daha cok gecikir Adet olacak olsan bile

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 3 aylık oldu ilk 40ımız çıkana kadar ara ara kanamalarım devam etti 2. Ay normal adet oldum. Geçen gün sabah kanamam vardı adet oldum sandım bir iki damla geldi kesildi. Dün sabah yine bir iki damla geldi yine kesildi. Şimdi hiçbir şey yok. İlk geçen ay adet olduğum zaman normal şekilde olmuştum. En son böyle adet oldum sanıp kanamam olduğunda ufaklığa hamile olduğumu öğrenmiştim. Psikolojim bozuldu kaç gündür ya korunuyoruz da hamile olamam dimi🙄 doğum sonrası olur mu desem ilk ay olurdu bu şekilde olacak olsa. Maydanoz suyu içmeye başladım dünden beri inşallah etkisi olur bir an önce de olurum yoksa düşünürken kafayı yiyeceğim 😫
Doğum sonrası 1 yıl düzensizlik olabiliyor canım stres yapma oda etkiler

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Anladım canım ınsallah hakkında hayırlısı olur ama strese girme daha cok gecikir Adet olacak olsan bile
Amin canım inşallah elimde değil kuzum ya sürekli aklımda gerildikçe geriliyorum

Merve adet söktürücüye başla en azından olma ihtimali varsa önler belki
@İklim Doğru diyorsun canım maydanoz vs uğraşacağıma gidip alayım eczaneden hiç aklıma gelmemişti sağol 😘

Doğum sonrası 1 yıl düzensizlik olabiliyor canım stres yapma oda etkiler
@Alparslan💙 İnşallah ondandır kuzum ya

Dedigim gibi hayırlısı olsun hakkinda
@Gökçe Gökçek 🤰 Amin canım inşallah

Selam canımın içi nasılsın .? Gülüm nasıl korunuyorsunuz?
Bende geçen ay başlık atmışdım adet olmuyorum diye benim ki 30 aralıkda 4 ayı doldurdu 5 aya geçdi 40dan sora adet oldumkasım 13 ü
Aralık da olmadım diyordum taa ki 20 aralıkda oldum yogun bi şekilde ola biliyormuş böyle şeylsr bende ilk defa yaşadım

Berrazümra

Kayıtlı Üye
rank
Tarçınlı kek yapmıştım 1 hafta kadar önce ama 1 yemek kaşığı koymuştum ondan olabilir mi canım. Gelip kesilmesi ondan olabilir mi yani inşallah öyledir ya
Tarçın çok etkiliyor adeti . Tatile gideceğimiz zaman 1 kaşık toz tarçın yemiştim 10 gün adetimi geciktirdi . Tatil günü tam adet günümde 10 gün erteledi 🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.