Sorum var Adet

• Konbuyu başlatan Adsız anne adayı
  • Toplam 10 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Adsız anne adayı tarafından oluşturulan Adet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 546 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Adet
Konbuyu başlatan Adsız anne adayı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
A

Adsız anne adayı

Guest
Hanımlar ayın 13unde üç aylık olcaz doğum yapalı sorum şu bı kaç gündür tam kırmızı olmayan kanamam var ama çok azar azar geliyor adet desem adet kanamam hiç böyle az olmazdı kanamalarim hep çok olurdu ama şimdi afedersiniz bir ped e bile gerek yok peçete koyuyorum az olduğu için acaba ters giden bişey mi var adet mi oluyorum anlamadim bilen veya başına gelen var mı kusura bakmayın ilk evladim hiç bilgim yok bu konu hakkında 🤷

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hanımlar ayın 13unde üç aylık olcaz doğum yapalı sorum şu bı kaç gündür tam kırmızı olmayan kanamam var ama çok azar azar geliyor adet desem adet kanamam hiç böyle az olmazdı kanamalarim hep çok olurdu ama şimdi afedersiniz bir ped e bile gerek yok peçete koyuyorum az olduğu için acaba ters giden bişey mi var adet mi oluyorum anlamadim bilen veya başına gelen var mı kusura bakmayın ilk evladim hiç bilgim yok bu konu hakkında 🤷
normal kuzum 1 yıl boyunca bazen az bazen çok bazen hiç olmazsın ama aklını kurcalayan bir şey var ise test ver

A

Adsız anne adayı

Guest
Adet mi yani bu kanama canım yarın kan testi vercem başım çok dönüyor kalbim carpiyo çabuk yoruluyorum sanırım demir eksikliği var öyle düşünüyorum

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum doktora görünmeni tavsiye ederim geçmiş olsun

A

Adsız anne adayı

Guest
Kuzum doktora görünmeni tavsiye ederim geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım 🌹
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benmde kabusum valla kızım 4.5 aylık adet olmadım bir yıla kadar normal diyorlar

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.