Spiral takılı 1 aydır adet görmüyorum normal mi acaba hamile olabilir miyim ki başına gelen var mı
Z Zeynepkoroglu42 Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 238 1 Şubat 2023 #1 Spiral takılı 1 aydır adet görmüyorum normal mi acaba hamile olabilir miyim ki başına gelen var mı
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,565 Konum Malatya 1 Şubat 2023 #2 Zeynepkoroglu42' Alıntı: Spiral takılı 1 aydır adet görmüyorum normal mi acaba hamile olabilir miyim ki başına gelen var mı Genişletmek için tıkla ... Ben ben oğlum küçüktü ödüm koptu hamileyim die bir ay olmdim gittim ve gebelik çıkmadı tarlusol yazdı içtim hemen oldum canim
Zeynepkoroglu42' Alıntı: Spiral takılı 1 aydır adet görmüyorum normal mi acaba hamile olabilir miyim ki başına gelen var mı Genişletmek için tıkla ... Ben ben oğlum küçüktü ödüm koptu hamileyim die bir ay olmdim gittim ve gebelik çıkmadı tarlusol yazdı içtim hemen oldum canim
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 1 Şubat 2023 #3 Zeynepkoroglu42' Alıntı: Spiral takılı 1 aydır adet görmüyorum normal mi acaba hamile olabilir miyim ki başına gelen var mı Genişletmek için tıkla ... Spiral takıldıktan sonra 3-6 ay arası adet düzensizliği olabilir canım
Zeynepkoroglu42' Alıntı: Spiral takılı 1 aydır adet görmüyorum normal mi acaba hamile olabilir miyim ki başına gelen var mı Genişletmek için tıkla ... Spiral takıldıktan sonra 3-6 ay arası adet düzensizliği olabilir canım
Z Zeynepkoroglu42 Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 238 1 Şubat 2023 #4 ÖzLemce33' Alıntı: Ben ben oğlum küçüktü ödüm koptu hamileyim die bir ay olmdim gittim ve gebelik çıkmadı tarlusol yazdı içtim hemen oldum canim Genişletmek için tıkla ... Ay valla benim de ödüm kopuyor 9 aylık oğlum var inşallah öyle olur bana da Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Şubat 2023 Zeynep23' Alıntı: Spiral takıldıktan sonra 3-6 ay arası adet düzensizliği olabilir canım Genişletmek için tıkla ... İnşallah öyledir ya
ÖzLemce33' Alıntı: Ben ben oğlum küçüktü ödüm koptu hamileyim die bir ay olmdim gittim ve gebelik çıkmadı tarlusol yazdı içtim hemen oldum canim Genişletmek için tıkla ... Ay valla benim de ödüm kopuyor 9 aylık oğlum var inşallah öyle olur bana da Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Şubat 2023 Zeynep23' Alıntı: Spiral takıldıktan sonra 3-6 ay arası adet düzensizliği olabilir canım Genişletmek için tıkla ... İnşallah öyledir ya
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 1 Şubat 2023 #5 Zeynepkoroglu42' Alıntı: Ay valla benim de ödüm kopuyor 9 aylık oğlum var inşallah öyle olur bana da Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Şubat 2023 İnşallah öyledir ya Genişletmek için tıkla ... İnşallah
Zeynepkoroglu42' Alıntı: Ay valla benim de ödüm kopuyor 9 aylık oğlum var inşallah öyle olur bana da Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Şubat 2023 İnşallah öyledir ya Genişletmek için tıkla ... İnşallah
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,565 Konum Malatya 1 Şubat 2023 #6 Zeynepkoroglu42' Alıntı: Ay valla benim de ödüm kopuyor 9 aylık oğlum var inşallah öyle olur bana da Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Şubat 2023 İnşallah öyledir ya Genişletmek için tıkla ... Olur olur yani inşallah bnm oğlumda 9 aylıktı
Zeynepkoroglu42' Alıntı: Ay valla benim de ödüm kopuyor 9 aylık oğlum var inşallah öyle olur bana da Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Şubat 2023 İnşallah öyledir ya Genişletmek için tıkla ... Olur olur yani inşallah bnm oğlumda 9 aylıktı
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 1 Şubat 2023 #7 Zeynepkoroglu42' Alıntı: Spiral takılı 1 aydır adet görmüyorum normal mi acaba hamile olabilir miyim ki başına gelen var mı Genişletmek için tıkla ... Spiral taktiktsn sonra bu tür şeyler olabiliyor birkaç ay kuzum endişe etme
Zeynepkoroglu42' Alıntı: Spiral takılı 1 aydır adet görmüyorum normal mi acaba hamile olabilir miyim ki başına gelen var mı Genişletmek için tıkla ... Spiral taktiktsn sonra bu tür şeyler olabiliyor birkaç ay kuzum endişe etme
Z Zeynepkoroglu42 Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 238 2 Şubat 2023 #8 Gamze Hümeyra' Alıntı: Spiral taktiktsn sonra bu tür şeyler olabiliyor birkaç ay kuzum endişe etme Genişletmek için tıkla ... Her ay oluyordum bu ay olmadım
Gamze Hümeyra' Alıntı: Spiral taktiktsn sonra bu tür şeyler olabiliyor birkaç ay kuzum endişe etme Genişletmek için tıkla ... Her ay oluyordum bu ay olmadım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 2 Şubat 2023 #9 Zeynepkoroglu42' Alıntı: Her ay oluyordum bu ay olmadım Genişletmek için tıkla ... Normaldir bende kuzum sen yinede danış istersen spirali taktirdigin doktora
Zeynepkoroglu42' Alıntı: Her ay oluyordum bu ay olmadım Genişletmek için tıkla ... Normaldir bende kuzum sen yinede danış istersen spirali taktirdigin doktora
Z Zeynepkoroglu42 Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 238 2 Şubat 2023 #10 Gamze Hümeyra' Alıntı: Normaldir bende kuzum sen yinede danış istersen spirali taktirdigin doktora Genişletmek için tıkla ... Tamamdır teşekkürler
Gamze Hümeyra' Alıntı: Normaldir bende kuzum sen yinede danış istersen spirali taktirdigin doktora Genişletmek için tıkla ... Tamamdır teşekkürler