Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir 3 gün daha bkle sonra test yaparsın Rabbim gönlüne göre versin inşallah Ama acele de etme test için birazdaha bkle cnm bir ara yine adetin gecikmişti çünkü. adet olmuştun
Bir 3 gün daha bkle sonra test yaparsın Rabbim gönlüne göre versin inşallah Ama acele de etme test için birazdaha bkle cnm bir ara yine adetin gecikmişti çünkü. adet olmuştun
Evet öyle bakalım
Olmazsa öyle yaparım ama hiç sıkıntı yapmıyorum çok şükür o yüzden 3 gün oldu beklim biraz daha hayal kırıklığına uğramak istemiyorum belim bakalım Tabbim hayırlı evlatlar versin inşallah bize
Evet cnm ama 2 gün girdiğimde olmuştu ve Rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin zaten artık takmıyorum hayırlısı neyse olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet öyle bakalım
Olmazsa öyle yaparım ama hiç sıkıntı yapmıyorum çok şükür o yüzden 3 gün oldu beklim biraz daha hayal kırıklığına uğramak istemiyorum belim bakalım Tabbim hayırlı evlatlar versin inşallah bize