Adetime üç gün var sabah test yaptım ilk beşinci dakikada böyle bir sonuç çıktı? Ben mi çok istiyorum gördüğüm doğru mu yoksa beynim mi yanıltıyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Ece2699 tarafından oluşturulan Adetime üç gün var sabah test yaptım ilk beşinci dakikada böyle bir sonuç çıktı? Ben mi çok istiyorum gördüğüm doğru mu yoksa beynim mi yanıltıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 423 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Adetime üç gün var sabah test yaptım ilk beşinci dakikada böyle bir sonuç çıktı? Ben mi çok istiyorum gördüğüm doğru mu yoksa beynim mi yanıltıyor
Konbuyu başlatan Ece2699
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Ece2699

Kayıtlı Üye
rank
IMG_1385.jpeg

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Neden kimse yorum yapmıyor😒😔

Ekli dosyalar

• IMG_1388.jpeg
    IMG_1388.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Canımm ben de böyle öğrenmiştim kesinlikle gidip kan vermelisin. En net sonucu ordan alırsın bazen testler bozuk çıkabiliyor ben de bozuktur diye gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Umarım dilediğin olur ❤️❤️🌸

Ece2699

Kayıtlı Üye
rank
Canımm ben de böyle öğrenmiştim kesinlikle gidip kan vermelisin. En net sonucu ordan alırsın bazen testler bozuk çıkabiliyor ben de bozuktur diye gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Umarım dilediğin olur ❤️❤️🌸
Sen ne zaman yapmıştın testi canım ? Sence burda ikinci çizgi var mı ? Senin sonucun nasıldı ? Çok merak ediyorum 😌

Ece2699

Kayıtlı Üye
rank
Bende gölge gördüm bence hamilelik yüksek oranda var
Ayyy inşallahhh 🙏 regl günüme kadar bekleyeceğim artık üç gün zor olacak ama
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende gölge gördüm bence hamilelik yüksek oranda var
Çizgi belli oluyor , beklemesi zor biliyorum ama regl gününü beklemen daha sağlıklı ❣️ Sonra kanla netleştir inşallah gönlünden geçen olur
Âmin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin regli günüme kadar bekleyeceğim artık üç gün🙏🙏

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Sen ne zaman yapmıştın testi canım ? Sence burda ikinci çizgi var mı ? Senin sonucun nasıldı ? Çok merak ediyorum 😌
Ben de regle 2 gün kala yaptım. Aslında benimki biraz garipti normalde 28. Günde olurum ama bazen 30 unda da olduğum oluyor. Önce böyle test yaptım sonra eşimden bir kaset bir de güzel bir erken gebelik testi almasını istedim. İlk yaptığım 15 dk gibi bi sürede çok çok az sadece benim görebildiğim bir şekildeydi sonraki yaptığım testlerde hemen çıktı ama yine çok silikti. Hatta ilk sağlıksız gelişen gebeliğimde çok net çıktığını görünce acaba değil midir gibi bi yanılgıya düşmüştüm sonra test verdim ve beta hcg yi 99 da yakaladım çok şükür 🤣🤣

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Ben iki gebeliğimi de bu şekilde öğrendim ama bazen testler bozuk olabiliyor kesin sonuç alabilmek için kan vermelisin

Tüm sayfalar yüklendi.