Sorum var Ağda mi sebep olduki

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asdhvfhb tarafından oluşturulan Ağda mi sebep olduki başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,753 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ağda mi sebep olduki
Konbuyu başlatan Asdhvfhb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

obiranne

Kayıtlı Üye
rank
36+2 haftalık hamileyim bundan bir hafta önce vücut agdasina gittim gitmez olaydım ki özel bolgemi felaket acıttı neyse oan acıdı geçti ama o günden birgün sonra sol kasığımda ve özel bölgemde anlatamiyacagim derecede bı acı var hala daha geçmedi korkup doktora gittim rahim baglarini gerdirmissin dedi ama hiç bişey vermedi dokunamiyorum desem yeri ilk ayağa kalktığımda yürütebilmek için biraz beklemem gerekiyo yürüdükçe açılıyor kalkar kalkmaz yürüyemiyorum agdadan mi böyle oldu yoksa başka bisimi var anlam veremedim canım bir haftadır hala daha yaniyo ne yapmalıyım kızlar yardimci olurmusunuz
Ağda ile alakalı olduğunu sanmıyorum son zamanlar ve oldukça baskı olması normal bende bi kere yürümeyecek kadar ağrı yaşadım nedenini bilmiyorum ama serumla geçti ağda ile alakalı değil bende ağdaya gittim herkes gidiyor onla ilgili değildir telaş yapmayın normal

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Sağol canım çok ani hareketlerim var evet bazen unutuyorum hamile olduğumu ama ılık duş hemen hemen hergun hatta bazen günde iki kez bile aldığım oluyo ama bı faydasını göremedim bir türlü nedense
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağol canım
Ani hareketlerinden kaynaklı olabilir o halde kuzum çünkü ağdadan dolayı başına böyle birşey gelen duymadım bende bazen unutuyorum kalktığım an kitlenip kalıyorum ağrın olduğu an direk otur

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Asdhvfhb

Kayıtlı Üye
rank
Ağda ile alakalı olduğunu sanmıyorum son zamanlar ve oldukça baskı olması normal bende bi kere yürümeyecek kadar ağrı yaşadım nedenini bilmiyorum ama serumla geçti ağda ile alakalı değil bende ağdaya gittim herkes gidiyor onla ilgili değildir telaş yapmayın normal
Doktorlar serum falan da demiyor ki bana hiç 10 gündür ağrı çekiyorum geçmek bilmedi bi

Ani hareketlerinden kaynaklı olabilir o halde kuzum çünkü ağdadan dolayı başına böyle birşey gelen duymadım bende bazen unutuyorum kalktığım an kitlenip kalıyorum ağrın olduğu an direk otur
Sağol canım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Doktorlar serum falan da demiyor ki bana hiç 10 gündür ağrı çekiyorum geçmek bilmedi bi

Sağol canım
Rica ederim kuzum ❤️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar