Ağızda acı tat

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kelemnur tarafından oluşturulan Ağızda acı tat başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,192 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ağızda acı tat
Konbuyu başlatan Kelemnur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kelemnur

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Bende aynıyım canım doktorun 12. Haftaya kadar ilaç almak yasak dedi mide bulantim için birşey vermedi benim hamile akrabalarım var bulantıları çok şiddetli geçiyor onlara doktorları pirilam Dr diye bir bulantı hapı vermiş başından beri kullanıyorlarmis banada önerdiler bende dedim ikitane verin deneyeyim diye yemin ederim size birini gece digerini sabah namazında içtim ilkkez bugün kusmadim ne midem de bulantı ne ağzımda acı tat okadar iyi geldiki bugün bir kahvaltı yaptım insangibi yapmadın yemek yemeyi özlemişim doktora gidince bende yazdircam bu ilaçtan eski haline dönmüş gibiyim resmen çok iyi geldi
Prilamı eczaneden direk alabilirsin ben almıştım ama bana işe yaramadı. Onzyd ve dramamine yazdı doktor onlar iyi geliyor banada canım . Çok zor Allah yardımcımız olsun

Kızlar 6+5 haftalık hamileyim mide bulantısı vs onlar hep var herkede olduğu gibi rabbim bı konuda herkezin yar ve yardımcısı olsun ancak bunun yanında ağzım çok tatsız zehirgibi AP acı bu yüzden yediklerimde acı geliyor bana şu bile acı hiç hirseyin tadını alamıyorum açlıktan mideme ağrılar giriyor oluyorum yiyemiyorum sizde de oluyormu bu acilik
Benimde ağızda acı metal tadı var şu an hafif ama devam ediyor halen

Kelemnur

Kayıtlı Üye
rank
Prilamı eczaneden direk alabilirsin ben almıştım ama bana işe yaramadı. Onzyd ve dramamine yazdı doktor onlar iyi geliyor banada canım . Çok zor Allah yardımcımız olsun
Almak problem değil istiyorum ki doktorun kullanabilirsin desin için rahat kullanayım yoksa bebeğime zarar edicek sanıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Olmaz mı canım Allah'ım yardımcımız olsun 🙏 ama inşallah geçecek tabi geçene kadar çok zorluk çekeceğiz o ayrı 😣😣
😔😔😔

8 9ken başladı artı bnm tükürüğümde acı oluyodu fazla geliyodu hatta ilk bunu sordum kızlara anammm ne çektim kız valla 😄😂😂😂 mala gibi tükürüyodum sağa sola geçti 20 hafta çok şükür 🤲🤲🤲

Seni en iyi bn anlarim dua ettde tükürüğünde fazla gelip acı olmasın o zaman yandın bn geceleri beze tükürüyodum gündüz ne bulursam ona anammm ne rezilllikti 😂😂😄
Ağzımın içi zaten acı ama ben tükürüğümu çıkarmıyorum geri yutkunuyorum belki çıkarsam rahatlarim hiç aklıma gelmemişti 😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar