Agri kesici

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dnzhtc tarafından oluşturulan Agri kesici başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,359 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Agri kesici
Konbuyu başlatan Dnzhtc
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Halitcan

Dnzhtc

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 4 aylık hamileyim ve çok kötü migren krizindeyim parol ağrı kesici dün bir tane aldım ama fayda etmedi tekrar almam da bir sakınca var mi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba arkadaşlar 4 aylık hamileyim ve çok kötü migren krizindeyim parol ağrı kesici dün bir tane aldım ama fayda etmedi tekrar almam da bir sakınca var mi
Terkrar almadan sakınca yok canım benim doktorum ağrın olduğu zaman günde en fazla 3 tane oda sabah öğle akşam alabilirsin demişti

Dnzhtc

Kayıtlı Üye
rank
Çok tesekkür ederim canım ne yapacağımı bilemedim çok agrim var .

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Bende de migren var canım çok şükür çok fazla tutmadı hamilelik boyunca ara ara doktora sordum günde 4 adet e kadar alabilirsin belli aralıklarla çok mecbur kalmadikca almamaya çalıştım bana sıcak çok iyi geliyor duşa girip sıcak suya kafamı ve boyunumu tutunca rahatlıyorum çok zor biliyorum canım allah kolaylık versin

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Benimde migren ilk hamilelikte tutmamıştı bu ikincide beni mahvetti hergün ağrıyor başım bide boyun fıtığıyla birleşiyor bende parol alıyorum hergün sıkıntı olacağını sanmıyorum canım geçmiş olsun biraz dişimizi sıkacağız mecbur

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Sakıncası yok canım 6 saatte bir alabilirsin ama migren krizindeysen pek etkisi olmaz maalesef acile gidip serum alırsan çok rahatlarsın gebelik çok tetikliyor migreni ben serumlarla kendime gelebiliyordum çok geçmiş olsun

Tüm sayfalar yüklendi.