Agri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebrutrkglu tarafından oluşturulan Agri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 988 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Agri
Konbuyu başlatan Ebrutrkglu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur25

Ebrutrkglu

Kayıtlı Üye
rank
Mrb sormadan içim rahat etmeyecek bugün itibariyle 14 haftaya girdik ama sabahtan beri alt karın ağrım varr öyle dayanilmayacak gibi değil ama sanki böyle regl olacakmış gibi zaten progestan kullanıyorum lekenme kanama yok çok şükür şuan için doktora gitsemmi önceden bir dış gebelik birde kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum birşey olmasından

Cnsv

Kayıtlı Üye
rank
Bende 13. haftadayim aynı şekilde alt karın ağrım var daha önce dış gebelik geçirdim ve dünden beri ağrı cekiyorum ayrıca kan mi kahverengi mi çözemediğim bir lekelenme de var bugün gittim doktora bebek iyiydi şikayetlerimi de söyledim progestan kullanıyorum ama içim hiç rahat değil bir sorun olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum ama bu ağrı da hiç normal gelmiyor. Sizde de lekelenme yoksa progestan da kullanıyorsanız kendinizi yormayın ağır kaldırmayın elinizden geldikce yatın uzanın doktorun bana söylediği tek şey buydu en azından .

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Bende 13. haftadayim aynı şekilde alt karın ağrım var daha önce dış gebelik geçirdim ve dünden beri ağrı cekiyorum ayrıca kan mi kahverengi mi çözemediğim bir lekelenme de var bugün gittim doktora bebek iyiydi şikayetlerimi de söyledim progestan kullanıyorum ama içim hiç rahat değil bir sorun olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum ama bu ağrı da hiç normal gelmiyor. Sizde de lekelenme yoksa progestan da kullanıyorsanız kendinizi yormayın ağır kaldırmayın elinizden geldikce yatın uzanın doktorun bana söylediği tek şey buydu en azından .
Geçmiş olsun canim bende 14 haftamdayim çok yoruldugumda yada çok yürüdüğümde agriyor regil olacakmışım gibi bence normaldir diye dusunuyorum Dr sormadım bunn hakkinda

Cnsv

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canim bende 14 haftamdayim çok yoruldugumda yada çok yürüdüğümde agriyor regil olacakmışım gibi bence normaldir diye dusunuyorum Dr sormadım bunn hakkinda
Sağol sanada geçmiş olsun , yani inşallah normaldir ben çok fazla şişkinlik ağrı hissediyorum dünden beri 😔 düşünmemeye çalışıyorum pozitif olmak istiyorum ama içimde hep bir endişe nolucak bilmiyorum sanki hamilelik değilde bir tür hastalık geçiriyorum.

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Sağol sanada geçmiş olsun , yani inşallah normaldir ben çok fazla şişkinlik ağrı hissediyorum dünden beri 😔 düşünmemeye çalışıyorum pozitif olmak istiyorum ama içimde hep bir endişe nolucak bilmiyorum sanki hamilelik değilde bir tür hastalık geçiriyorum.
Allah korusun agridin yeri hatirlamamaya calis başka şeylerle meşkul ol ki unutursun😉

Tüm sayfalar yüklendi.