Sorum var Ağrı’dan duramıyorum normal diyorlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Ağrı’dan duramıyorum normal diyorlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,094 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ağrı’dan duramıyorum normal diyorlar
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
Kuuzm ya kıyamam dünden beri post açıp duruyorsun rabbim yardımcın olsun 🤲🏻 sen devlet hastanesinin aciline git kuzum kimsede demez masraf .. çok dayanacak durumda değilsen git derim belkide doğum sancısı çekiyorsun 1 ay erken diguranlar var
8 ay daha dolmadı ama 13 gün sonra 8 ay bitip 9 aya giricem suan doğsa Bile kuvezde kalmaz mı gerçi geçen hafta 1.800 falandı kilosu 2 kilo olmuştür insallah o zaman kalmaz dimi kuvezde

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
8 ay daha dolmadı ama 13 gün sonra 8 ay bitip 9 aya giricem suan doğsa Bile kuvezde kalmaz mı gerçi geçen hafta 1.800 falandı kilosu 2 kilo olmuştür insallah o zaman kalmaz dimi kuvezde
Büyük ihtimal kuveze alınır ama mecburi bi hafta kalabilir sen her ihtimale karşı git kuuzm görün en azından doktor bı muayene eder

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Yine de dogum dusunme cnm daha çok erken çok geçmiş olsun normal hastaneye git serumla agrini da sancini da kesiyorlar cnm eger açılımın yoksa güzel muayene ediyorlar tatlım boş yere ağrıyı çekme ağrı sancı yapar oda açılım başlatır cnm boşa ağrı çekme riske atma kendjni de bebegini de balim bize de haber ver geçmiş olsun😊

Benimde seninle aynı durumum cnm oturamıyorum bile lavabodan lavaboya kalkıyorum 34 benimde hastaneye yatırdılar nst çekiyorlar günde 3 kere sancı çıkıyor. Şuan ilaç getirdiler sancıyı geçirmek için ama ağrı hiç geçmiyor rahmim düşecek gibi doktor normal diyor baskı yapıyormuş🤔 kafayı yememek elde değil gerçekten
Canım bazen doktorlar yalan söylemek zorunda kalıyorlar çünki erken doğum olmasını istemiyorlar benim kızımda 32 haftalık doğdu benim nst de sancım çıkıyormuş ama bana biraz daha dursun doğum sancısı değil gibi yalan söylediler doğumdan sonra öğrendim hayırlısıyla vaktinde gelir inşallah bebişlerimiz

Büyük ihtimal kuveze alınır ama mecburi bi hafta kalabilir sen her ihtimale karşı git kuuzm görün en azından doktor bı muayene eder
Bakalım canım geçmezse pazartesi mecbur gidicem şimdi baska dr gitsem açık olmayan yeri açarlar Allah korusun kayınvalidem idrar yolu enfeksiyondan olur diyor yanş bebegimle ilgili kötü bişey duyacağıma kendim agrı çekerim razıyım yeterki ona bişey olmasın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yine de dogum dusunme cnm daha çok erken çok geçmiş olsun normal hastaneye git serumla agrini da sancini da kesiyorlar cnm eger açılımın yoksa güzel muayene ediyorlar tatlım boş yere ağrıyı çekme ağrı sancı yapar oda açılım başlatır cnm boşa ağrı çekme riske atma kendjni de bebegini de balim bize de haber ver geçmiş olsun😊
Canımın içi Allah razı olsun dua edin pzt kadar geçmezse pzt mecbur gidicem agrıyı cekemem o kadar insallah bebekle ilgili olmaz bu agrılar kayınvalidem idrar yolu enfeksiyonun dan ağrır dedi yani o bile cok acı vermesine rağmen yavrum iyi olsun da ağrının sebebi o olsun sorun degil hemen haber vericem canımm 🤲🫶🫶🫶

Canım bazen doktorlar yalan söylemek zorunda kalıyorlar çünki erken doğum olmasını istemiyorlar benim kızımda 32 haftalık doğdu benim nst de sancım çıkıyormuş ama bana biraz daha dursun doğum sancısı değil gibi yalan söylediler doğumdan sonra öğrendim hayırlısıyla vaktinde gelir inşallah bebişlerimiz
Amin insallah canım 🤲🤲🤲🤲

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bakalım canım geçmezse pazartesi mecbur gidicem şimdi baska dr gitsem açık olmayan yeri açarlar Allah korusun kayınvalidem idrar yolu enfeksiyondan olur diyor yanş bebegimle ilgili kötü bişey duyacağıma kendim agrı çekerim razıyım yeterki ona bişey olmasın

Canımın içi Allah razı olsun dua edin pzt kadar geçmezse pzt mecbur gidicem agrıyı cekemem o kadar insallah bebekle ilgili olmaz bu agrılar kayınvalidem idrar yolu enfeksiyonun dan ağrır dedi yani o bile cok acı vermesine rağmen yavrum iyi olsun da ağrının sebebi o olsun sorun degil hemen haber vericem canımm 🤲🫶🫶🫶

Amin insallah canım 🤲🤲🤲🤲
Bizide haberdar et cnm

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Dünden beri agrı cekiyorum rahmimin içinin kemiği agrıyor bacaklarıma vuruyor arada belim karnım agrıyor yürüyemeyecek kalkamayacak hale geliyorum kendi dr yok baska dr git dedi Ama götürmek istemiyorlar cok gereksiz tahlil istiyorlarmış para cok almak için Bişey çıkmıyormuş çocuğun bacakları asagıda o vurdukça agrı olurmus tamam oluyor biliyorum ama bu farklı agrı geçmiyor o agrı günler öncesinden kendini belli etti bu agrı birden geldi normal degil diyorum anlatamıyorum deli olcam sinirden ya Bişeylere geç kalmaktan korkuyorum ya açılma vs varsa yada ben mi evham yapıyorum o konuda Gebelik haftası 32+2
Kuzum endişe etme bir sorun olmaz inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.