Sorum var Agridan duramıyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra. tarafından oluşturulan Agridan duramıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,638 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Agridan duramıyorum
Konbuyu başlatan Kübra.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra.

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 20 yaş dişi çıkarıyorum 33+4 günlük hamileyim bu durumu yaşayan var mı hamilelikten dolayı ilaç vermezler dediler evde kendimce uyguladığım yöntemler var (sarımsak koymak, dişi fırçalamak, tuzlu su ile gargara , bol su içmek) kısa süreliğine geçiş sağlıyor ve sonra daha şiddetli agriyor ne yapabilirim yardımcı olun lutfen 😔
Kuzum bn hamileyken dişim ağrıyordu duramıyordum ağlıyordum hastaneye gttm damar yolu ile sıvı parol verdiler hemen kesti hmde agrimadi bida

Kübra.

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bn hamileyken dişim ağrıyordu duramıyordum ağlıyordum hastaneye gttm damar yolu ile sıvı parol verdiler hemen kesti hmde agrimadi bida
Parol ve gargara verdiler ağrı geçiyor ama yemek yiyemiyorum çorba ve yumuşak şeyler tüketiyorum azı dişim de çürümüş:(
Parol ve gargara verdiler ağrı geçiyor ama yemek yiyemiyorum çorba ve yumuşak şeyler tüketiyorum azı dişim de çürümüş:(
Dişin üstüne ağrı kesici koy yada parol iç bilirsin biraz dindirir ariyo
Tamam teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım 20 lik diş için yapılacak bişey yok 1 hafta ağrır geçer ağzını açamazsın ama çürük ağrısı gibi değildir çenen ağrır seni ki çükük mü 20 lik mi emin olman lazım ağrı kesici olarak da sadece parol içebilirsi

Canım 20 lik diş için yapılacak bişey yok 1 hafta ağrır geçer ağzını açamazsın ama çürük ağrısı gibi değildir çenen ağrır seni ki çükük mü 20 lik mi emin olman lazım ağrı kesici olarak da sadece parol içebilirsi

20 lik ve çürük 2 si de var :(

20 lik ve çürük 2 si de var :(
Karanfil de koyabilirsin canım birde parol iç çok geçmiş olsun inşallah geçer
İnşallah teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.