Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayy kizlar yeni doğum yaptım.. önce kaynanam geldi. Sonra annem .. kaynanam baktı başta bana ama var ya iskenceydi. Huyu mu öyle bilmiyorum ama .. ula doğum sancısı çekerken bile soru sorup duruyordu bunu nereye koyayım sunu ne yapayım diye hastanedeki hemşireler bile teyze emin misin dört çocuk doğurduğuna bebeğin ağlamasına bile izin vermiyor.. her şeye karışıyor. Annem diyor böyle yap o diyor illa benim dediğim gibi yap. Bende annemin dediğini yapıyorum biran önce gitsin dua edin ne olur.. annemle vakit geçirsem
Benim annemde alt katımda ama ilgisizler ya kaynanamı isterim yanımda daha çok köyde oda olursa nasip gelir benim ailem çok ruhsuz kendi hallerinde eşimin ailesi çok daha duygusal yakın
En güzeli eşimle konuşmuştuk zaten hastalık var bu kaç tane de haber gösterdim denk gelmiş gibi korktu biraz dedi herkese 40 ı çıkana kadar kucağa alinmicak diye ama nekadar uyarlar bilmiyoruz bu kaç ekran resmi aldı bunları whatsapta paylasiyorsun doğumdan sonra kimse gönül koymasin dedi bende dedim küsen kussun dar ilan darilsin eşim 13 sene sonra baba ol ucak üstüne titrer kimseyi dinlemez 2 görünce var 3 tananede 1 o almanya da 2 si burda onlar biraz sorunlu kayinvalidem ne iyi ne kötü orta derece sadece bu laf etmeye basladi mi laf nereye gidiyor diye düşünmez annemde bunu kaldıramaz hastalanir diye endisem bacım çok tedirginim bakalım ama eşim arada kalicak diye korkuyorum kiyamam ona çünkü baktı baş edemiyor rest çeker ondan eminim
Ayy kizlar yeni doğum yaptım.. önce kaynanam geldi. Sonra annem .. kaynanam baktı başta bana ama var ya iskenceydi. Huyu mu öyle bilmiyorum ama .. ula doğum sancısı çekerken bile soru sorup duruyordu bunu nereye koyayım sunu ne yapayım diye hastanedeki hemşireler bile teyze emin misin dört çocuk doğurduğuna bebeğin ağlamasına bile izin vermiyor.. her şeye karışıyor. Annem diyor böyle yap o diyor illa benim dediğim gibi yap. Bende annemin dediğini yapıyorum biran önce gitsin dua edin ne olur.. annemle vakit geçirsem
Vallahi ben hickimseye haber vermedim kimseyide istemedim cok da iyi yapmisim dogum bitti servise ciktim herseyimi kendim hallettim biraz esim geldi kisa sureli yardim etti. aksama dogru geldi ablam o da esim surekli olarak alinsaydi onu da istemezdim kirmamak icin kabul ettim ertesi gun donduler evlerine. Azicik dayanin psikolojinizin bozulmasindansa minnet altinda birakmalarindansa biraz yorulun bu daha iyi kuşum
Gerçekten insan çok çaresiz kalıyor annemde kayanamda yanımdaydı ama kayananam büyük diye annem bişeye karışmadı ve hemen gitti çok üzülmüştüm inşallah bu sefer annem kalır yanımda
Vala kuzum varya aslında kimse olmayacak her kafadan bi ses cikiyor inanır misin lohusa anne daha cok geriliyor simdi sizin evi tahmin edebiliyorum annen A diyorsa kaynanan B diyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende canım ya hatta şimdiden başladı benim sinirim bilmiyorum niye boyle oluyorum elimde degil annemi bile istemeden surekli kiriyorum kafam kaldirmiyor elimden gelse kimse gelmesin ben bakarim başımın caresine diyecem okadar kafam goturmuyor dogum sonrasi
Vallahi ben hickimseye haber vermedim kimseyide istemedim cok da iyi yapmisim dogum bitti servise ciktim herseyimi kendim hallettim biraz esim geldi kisa sureli yardim etti. aksama dogru geldi ablam o da esim surekli olarak alinsaydi onu da istemezdim kirmamak icin kabul ettim ertesi gun donduler evlerine. Azicik dayanin psikolojinizin bozulmasindansa minnet altinda birakmalarindansa biraz yorulun bu daha iyi kuşum
Kesinlikle katılıyorum sana canım sonradan başına kalkıyorlar insanın cagirdigina pişman oluyor insan ben kendimden örnek veriyim hastaneye hep kendim gidiyorum ablam dediki bende geliyim bişey e ihtiyaç olur giderken taksiyle gittik çıktık onu lux. Yeni açılan bı restoran götürdüm eşimle ilgili bı sıkıntı oldu ablam döndü dediki ben senin için neler yaptım neyse falan trip yaparak o kadar zoruma gittik şimdi asla ne hastane randevuma ne doğuma çağırmam açıda çeksem kalkar kendi işimi yaparım yapamazsam parama minnet hasta bakıcı tutarım kendime