Ahh su kocalar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evinn tarafından oluşturulan Ahh su kocalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,469 kez görüntülenmiş, 136 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ahh su kocalar
Konbuyu başlatan Evinn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Evinn

Kayıtlı Üye
rank
Evlenice anaları babaları akillarina geliyor benim kocm anası bacısı hakkında neler söyledi şimdi laf soyletmiyor onlar bana herşeyi söyler ben cevap verince kötüyüm bnde sabır cekiyorm benimde üç buçuk aylık bebeğim var
Benim ki de biz nisanliyken gece gunz dua ederdi onlardan kurtulacak diye ona yemek bile vermezdi anası evlendi tapmaya başladı ailesine

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Bir insan kendi namusuna o lafı kullanıyorsa ondan her halt beklenir sen o terbiyesize dikkat et
Kız bende öyle tehtit ettim ama yine ayni b..k afedersiniz hatta dedim seni polise şikayet ederim hapse atarim sen sığına evine mi gidecek oraya gidersen ker..yede gidersin bana dedi bende evet senin yanında kalacağıma oraya giderim dedim hic değişen bir şey yok

Evinn

Kayıtlı Üye
rank
Benimkinin ablası boşanıp gelmiş evi dar etmişler demedigini bırakmamışlar bana sen çocukla gitsen o evi sana zehir ederler diyor bende çocuğu anama bırakır calsirm.ne sana ne de onlara muhtaç olmam dedm.sana kim akıl vriyorsa yanlış akıl veriyor diyo
Agzinin payini verince hemen kim seni dolduruyor kim akil veriyor sanki bizde onlar gibi geri zekaliyiz

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Benimkinin ablası boşanıp gelmiş evi dar etmişler demedigini bırakmamışlar bana sen çocukla gitsen o evi sana zehir ederler diyor bende çocuğu anama bırakır calsirm.ne sana ne de onlara muhtaç olmam dedm.sana kim akıl vriyorsa yanlış akıl veriyor diyo
He götüm diyeydin çalışmayi düşünecek kadar kendi aklım yokmu deseydin

İklim

Kayıtlı Üye
rank
D
Doğru akıl neymiş aceba onun gibi sünepenin her bokuna susup oturmak mi kendi ayaklarımın üstünde dururum gerekirse denildigi zaman hemen yanlış oluyo doğrusu onlara göre oturup olmadık ota boka üzülüp susmak kız bu kocanın beyni varmı acep hoş rabbim vermiş kullanmaya tenezzül etmiyor 😄😄

Evinn

Kayıtlı Üye
rank
D

Doğru akıl neymiş aceba onun gibi sünepenin her bokuna susup oturmak mi kendi ayaklarımın üstünde dururum gerekirse denildigi zaman hemen yanlış oluyo doğrusu onlara göre oturup olmadık ota boka üzülüp susmak kız bu kocanın beyni varmı acep hoş rabbim vermiş kullanmaya tenezzül etmiyor 😄😄
Ay canim benim ya güldürun beni Allah ta seni güldürsün 😁

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar