Ahhh kuzum ben de gurbette yaşıyorum 10 saatlik bir mesafe dilimi var Her gidişte İnan geri döndüğünde çok buruk oluyorum Ben de Ama zamanla İnsan alışıyor İnan sonuçta senin de bir yuvan bir evin bir düzenim var o yüzden hiç üzülme Bir de hamilesin gene gidersin ailen gelir Sıkma canını olur mu Ama zamanla insan inanın alışıyor Çoluğun çocuğun olduğunda bazen aile bile ikinci planda kalıyorKızlar ailemden uzakta yaşıyorum annemlerdeydim bir kaç zamandır bugün dönüyorum çok duygusalım ailemde aynı şekil kendimi nasıl teselli edebilirim ya da sizin beni teselli edecek bir kaç sözünüz var mı![]()
Yorum yapmak istemiyorum bu konudaKızlar ailemden uzakta yaşıyorum annemlerdeydim bir kaç zamandır bugün dönüyorum çok duygusalım ailemde aynı şekil kendimi nasıl teselli edebilirim ya da sizin beni teselli edecek bir kaç sözünüz var mı![]()
Ne zamandır gormedigimi söylesem şok olursunuzYorum yapmak istemiyorum bu konuda
Evet zor canim ben aynı şehirde yaşıyorum ama ablam her gelio gittiğinde ağlıyordu sonradan alıştı ama kaynanasıyla yaşadığı için ağlıyordu gitmek istemiyordu şimdi ayrıldılar geldi mi biran önce kendi evinin düzenini özlüyor sonuçta sende bir ailesin düzenin var zor gelsede alışmak zorunda insanKızlar ailemden uzakta yaşıyorum annemlerdeydim bir kaç zamandır bugün dönüyorum çok duygusalım ailemde aynı şekil kendimi nasıl teselli edebilirim ya da sizin beni teselli edecek bir kaç sözünüz var mı![]()
Zaten bebeğimin doğmasını dört gözle bekliyorum onun doğacak olması beni biraz teselli ediyor sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım inşallah bebeğimi bari onunla zaman geçirirken unuturum bişeyleriAhhh kuzum ben de gurbette yaşıyorum 10 saatlik bir mesafe dilimi var Her gidişte İnan geri döndüğünde çok buruk oluyorum Ben de Ama zamanla İnsan alışıyor İnan sonuçta senin de bir yuvan bir evin bir düzenim var o yüzden hiç üzülme Bir de hamilesin gene gidersin ailen gelir Sıkma canını olur mu Ama zamanla insan inanın alışıyor Çoluğun çocuğun olduğunda bazen aile bile ikinci planda kalıyor
Ben ayrı yaşıyorum çok yakınız kendi düzenim de var ama bilmiyorum ya çok üzülüyorum hiç gitmek istemiyorumEvet zor canim ben aynı şehirde yaşıyorum ama ablam her gelio gittiğinde ağlıyordu sonradan alıştı ama kaynanasıyla yaşadığı için ağlıyordu gitmek istemiyordu şimdi ayrıldılar geldi mi biran önce kendi evinin düzenini özlüyor sonuçta sende bir ailesin düzenin var zor gelsede alışmak zorunda insan
Ben ayrı yaşıyorum çok yakınız kendi düzenim de var ama bilmiyorum ya çok üzülüyorum hiç gitmek istemiyorumEvet zor canim ben aynı şehirde yaşıyorum ama ablam her gelio gittiğinde ağlıyordu sonradan alıştı ama kaynanasıyla yaşadığı için ağlıyordu gitmek istemiyordu şimdi ayrıldılar geldi mi biran önce kendi evinin düzenini özlüyor sonuçta sende bir ailesin düzenin var zor gelsede alışmak zorunda insan
Kıyamam sana Allah yardımcın olsun canımYorum yapmak istemiyorum bu konuda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ne zamandır gormedigimi söylesem şok olursunuz
Kıyamam sana Allah yardımcın olsun canımYorum yapmak istemiyorum bu konuda
Ne zamandır gormedigimi söylesem şok olursunuz
Hemde ne zorRabbim kavuştursun kuzum benim ailem 1 saatlik yerde ona rağmen her geldiğimde ağlayarak geliyorum sanırsam halen alismaadim ben çok zor ya hamilesin canım benim bebeğin olursa zamanla daha iyi olur Allah'ın izniyle
Kıyamam canım yaZaten bebeğimin doğmasını dört gözle bekliyorum onun doğacak olması beni biraz teselli ediyor sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım inşallah bebeğimi bari onunla zaman geçirirken unuturum bişeyleri
Ben ayrı yaşıyorum çok yakınız kendi düzenim de var ama bilmiyorum ya çok üzülüyorum hiç gitmek istemiyorum
Ben ayrı yaşıyorum çok yakınız kendi düzenim de var ama bilmiyorum ya çok üzülüyorum hiç gitmek istemiyorum
Kıyamam sana Allah yardımcın olsun canım
Kıyamam sana Allah yardımcın olsun canım
Hemde ne zor![]()
Aynen öyle kuzum insallah inan çoluk çocuğa karistigin zaman aile 2. Planda oluyor ben yazlari gidiyorum ailemin yanina kisinda onlar geliyor bana inan bu yaz hic gidesim yok 2 cocukla o kadar yolu.nasil cekicem laren evi yabancilicak uyumuyacak evdeki esyalari orda olmayacak kafamda 40 tilki anliyacagin onlara diyorum siz gelin onlarda getir cocuklqri yoksa biz almaya geliriz tatil yapsinlar laren denize girsin hevesleri o ama ceremesine ben cekicemZaten bebeğimin doğmasını dört gözle bekliyorum onun doğacak olması beni biraz teselli ediyor sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım inşallah bebeğimi bari onunla zaman geçirirken unuturum bişeyleri
Ben ayrı yaşıyorum çok yakınız kendi düzenim de var ama bilmiyorum ya çok oüzülüyorum hiç gitmek istemiyorum
Canım 7 yıldır bende aynıyım 17 saat arada var ha diyince gidilmiyor. Alışıyorsun artık canları sağ olsun başka birşey istemem. Teknoloji ilerledi görüntülü var. Eskiden oda yoktu yine biz iyiyiz. İlkler de ağlardım şimdi ben alistim kızım ağlıyorKızlar ailemden uzakta yaşıyorum annemlerdeydim bir kaç zamandır bugün dönüyorum çok duygusalım ailemde aynı şekil kendimi nasıl teselli edebilirim ya da sizin beni teselli edecek bir kaç sözünüz var mı![]()
Ahahahah aynen kzum bizdr oyle oldu oglum aglar benimde diyorum annemlere diyorum cark tersine döndü ben biran once evime gitmeyi bekliyorum sonuçta evde bi sorumlulugum var ve evimide özlüyorumCanım 7 yıldır bende aynıyım 17 saat arada var ha diyince gidilmiyor. Alışıyorsun artık canları sağ olsun başka birşey istemem. Teknoloji ilerledi görüntülü var. Eskiden oda yoktu yine biz iyiyiz. İlkler de ağlardım şimdi ben alistim kızım ağlıyor![]()