Akintida artış

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Ceylankosova tarafından oluşturulan Akintida artış başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,365 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Akintida artış
Konbuyu başlatan Ceylankosova
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Kultur mu iyidir idrar yeterlimi acaba🤷‍♀️ilk gebeligimde nasil olmustu hatirlamiyorumda serklajli olunca bi korktum
Cnm bende enfeksiyon çıktı 2 kez toz antibiyotik kullandım azaldı ama geçmedi idrar kültürü bakalım dedi doktor kültür de üreme olmadığı için korkulacak bisey yok bol su iç dedi bence normal idrar tahlili ver onun sonucuna göre hareket edersin

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 17+1 im 3 gundur seffaf kokusuz akintimda biraz artis var sizce normal mi haftama gore rahim buyudugunden mi yoksa baska bi sikintimi vardir yasayan var mi bu durumu yada bilgsi olan
Gebelıkte akıntı artabılır normaldır koku ve kasıntı yoksa korkacak bısı yok bendede oldu haftalarca devam ettı ama kasıntı ve agrı vardı doktora gıtme ımkanımda olmadı temızlıgıme falan cok dıkkat ettım kendılıgınden gectı sonra ama cok asırı olursada ımkanın varsa doktora gorun

Tüm sayfalar yüklendi.