Aklıma takılan bir soru var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Aklıma takılan bir soru var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,241 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aklıma takılan bir soru var
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esin(defnem)

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Magnet yaptırmıstım bende bebek gormeye gelenlere oglumda gelen olmadı mevlud okutmayı dusunuyorum sunnet ıcın bende hediye olarak dusunuyorum Magnet mı yasin mi

Güzel anneler doğumdan sonra size gelen misafirlere hediye olarak ne vermeyi düşünüyorsunuz ben hala bi fikir edinemedim
Bizde getiren getirdiği kadar da götürüyor Malesef kaynanam benimle yaşıyor ailesi hediyelik getiriyor hepsine kıyafet falan aldırıyor bize e gelmelerinin ne anlamı kaldı ki getirdiğini kendine al otur evinde gelip yiyip içip üstüne eşya kıyafet alıp gidiyor bi faydasını görmedim üstüne zarar bize 🙄🙄

EsKa

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler doğumdan sonra size gelen misafirlere hediye olarak ne vermeyi düşünüyorsunuz ben hala bi fikir edinemedim
canım hediyeyi boşver bebeğini düşün kendini düşün. doğumdan sonra yorgun olacaksın hem fiziken hem psikolojik olarak. psikolojik derken gözün korkmasın sonuçta uykusuz kalacaksın, ay emdi yok emmedi bunlar da insanı düşündüren şeyler. o yüzden misafire ne vereceğini çok da dert etme. bir çikolata yaptır gelene tutarsın. zaten bu zamanda da lohusanın evine gelmesin kimse, korona kol geziyor. ben şu an lohusayım ve covide yakalandım malesef. evime gelen giden olmadı ama eşim havalimanında çalışıyor mikrobun merkezinde😔 neyse demem o ki gelen misafir de lohusadan hediye de beklemesin hizmet de.

Defne

Kayıtlı Üye
rank
Ben akika kurbani kesildikten ertesi gun mevlut verecem kurban etiyle lahmacun falan yaptircam hediye olarakta isimli yasin serifi tesbih falan set var ondan yapgircam

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Vallah cnm hic birinde de yapmadim yapan cook amabana boşa masraf geliyo alan ya kullanıyo ya atiyo ya kırılıyor öylede pahali yaptı lar onun yerine bi kapı süsü yada battaniye isim falan daha kullanışlı geliyor bana benim fikrim tabi

Tüm sayfalar yüklendi.