Aklınızdan neler geçiyor yazar mısınız🤭🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Aklınızdan neler geçiyor yazar mısınız🤭🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,423 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aklınızdan neler geçiyor yazar mısınız🤭🤔
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan D❤H❤L

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Doğumda hastaneden eve gelinde birde pide kuregi almak istiyorum sütun geldimi sezeryanla normal doğum farkli tabi normal olsa daha iyi olurdu cocuk ac cocuk üşür cocuk cok uyumaz sarilik olur diye azini acanlarin azina pide kuregiyle vurmak istiyorum 🤣🤣🤣 sus len sanane diye🤬🤬🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gelirim kuzum sorun değil nerde çeken gelin varsa 112 acilim hep açık 😀😀
Saol canım 🥰

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Doğumda hastaneden eve gelinde birde pide kuregi almak istiyorum sütun geldimi sezeryanla normal doğum farkli tabi normal olsa daha iyi olurdu cocuk ac cocuk üşür cocuk cok uyumaz sarilik olur diye azini acanlarin azina pide kuregiyle vurmak istiyorum 🤣🤣🤣 sus len sanane diye🤬🤬🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Saol canım 🥰
Bak bu çok güzelmiş 😀😀😀

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Mrb kızlar canım çok sıkkın ve sizlerle beraber gülmek için bişey düşündüm, hadi herkes aklına gelen ilk şeyi yazsın bakalım ortaya neler çıkacak 🤷🤣 benimki( bir bal arısı olup kaynanamı ısırmak isterdim 😬 sabaha kadar acıdan kıvransın)
Duygularım aynı anası olmayan erkekle evlenmek isterdim

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Mrb kızlar canım çok sıkkın ve sizlerle beraber gülmek için bişey düşündüm, hadi herkes aklına gelen ilk şeyi yazsın bakalım ortaya neler çıkacak 🤷🤣 benimki( bir bal arısı olup kaynanamı ısırmak isterdim 😬 sabaha kadar acıdan kıvransın)
Ben mi cnm kaynanam ve görümcem bedava letgoyla satıp kara deliğe göndermek isterdim kargo benden 😂😂😂

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
He birde eşim var başka kadinlara bakarken her seferinde gözlerine soksam açıdan geberse 🙏🙏🙏 🙏
Kör olasıca lar bende aynısını düşünüyorum eşimi öyle bakarken görmedim ama onu hissettiğim anda keskin iğnemi batırıp 🦟aaaaaa diye bağırmasını çok isterdim🤣
Vurunca pide gibi duvara yapışmaları offf canım çekti olsada yapsak kuzum😎
Ben mi cnm kaynanam ve görümcem bedava letgoyla satıp kara deliğe göndermek isterdim kargo benden 😂😂😂
Hahahaaahaa sesli güldüm🤣🤣 Kara deliğe⚫ en temizinden iki bilet daha ✌️bende kaynanamı ve küçük kaynımı yollamak istiyorum canım 👏
Cok bunaldım kuzum
Ne oldu kuzum , aynı bende aklımı yitirecem sonunda burda 😑 🤦
Duygularım aynı anası olmayan erkekle evlenmek isterdim
Anası olmasa anasının danası vardır o en alasından sana kaynana olur canım 😒👩‍👧

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Kör olasıca lar bende aynısını düşünüyorum eşimi öyle bakarken görmedim ama onu hissettiğim anda keskin iğnemi batırıp 🦟aaaaaa diye bağırmasını çok isterdim🤣

Vurunca pide gibi duvara yapışmaları offf canım çekti olsada yapsak kuzum😎

Hahahaaahaa sesli güldüm🤣🤣 Kara deliğe⚫ en temizinden iki bilet daha ✌️bende kaynanamı ve küçük kaynımı yollamak istiyorum canım 👏

Ne oldu kuzum , aynı bende aklımı yitirecem sonunda burda 😑 🤦

Anası olmasa anasının danası vardır o en alasından sana kaynana olur canım 😒👩‍👧
Karadelik bile istemez onları

Tüm sayfalar yüklendi.