Aklınızdan neler geçiyor yazar mısınız🤭🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Aklınızdan neler geçiyor yazar mısınız🤭🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,445 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aklınızdan neler geçiyor yazar mısınız🤭🤔
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan D❤H❤L

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle Alparslanla tatil benim içinde imkansız anne evine gitmekten ötesi yok şuanlık 😅😅
Yook aman oraya da gidemem oralara gitmektense evim evim güzel evim 😂😂😅 ama şöyle bir dağ evinde şömineli harika bir evde bir hafta tek sadece ben kalmak isterdim yaa ne güzel olurdu altımda da bir 4*4 istediğimde şehire inip istediğim şeyleri alıp döneceğim off hayali bile harika 😂😂😅🤦🤦

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Yook aman oraya da gidemem oralara gitmektense evim evim güzel evim 😂😂😅 ama şöyle bir dağ evinde şömineli harika bir evde bir hafta tek sadece ben kalmak isterdim yaa ne güzel olurdu altımda da bir 4*4 istediğimde şehire inip istediğim şeyleri alıp döneceğim off hayali bile harika 😂😂😅🤦🤦
Bende bu aralar çok kararsızım biyandan annemlere gitmek istiyorum biyandan otur evinde bu kış günü diyorum 🤭🤭😅😅 valla hayalin on numara beş yıldız inşaAllah bigün gerçek olur 😅😅

Mrb kızlar canım çok sıkkın ve sizlerle beraber gülmek için bişey düşündüm, hadi herkes aklına gelen ilk şeyi yazsın bakalım ortaya neler çıkacak 🤷🤣 benimki( bir bal arısı olup kaynanamı ısırmak isterdim 😬 sabaha kadar acıdan kıvransın)
Şuan aklımdan gecen tek şey bı robot olsa bütün evi temizlese yemekleri yapsa .bebeğim de geceleri uyusa bende yan gelip yatsam çok güzel olurdu valla başka bişey istemiyorum 😂😂😂

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.