Akşam menüsü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Akşam menüsü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,730 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Akşam menüsü
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

...

Moderator
Mod
rank
Kahvaltı yapıp yatağa girdim hala yataktan çıkamadım akşama yemekte ne var kızlar fikir olsun bana da
Pırasa dünden kalan.taze köy fasulyesi vardı dondurucuda kemikle yapıcam.Birde olmazsa olmazımız pilav.Yanınada bol süt yapan kayısı komposto.Bizim menü böyle canım.😊

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Çok zor yemek seçen adam
Benimki bazen mırın kırın ediyor eziyorum başını ses edemiyor 🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Pırasa dünden kalan.taze köy fasulyesi vardı dondurucuda kemikle yapıcam.Birde olmazsa olmazımız pilav.Yanınada bol süt yapan kayısı komposto.Bizim menü böyle canım.😊
Size mi gelsek bu akşam menü baya güzelmiş ☺️

• Beğen
Tepkiler: ...

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Oh valla benimki bi saate açım açım diye evi inletmeye başlar 😂😂
Kız benimkiside öyleydi mide bulantısından ölüyordum adam 2 kere yemek yaptı zehirlendim 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kahvaltı yapıp yatağa girdim hala yataktan çıkamadım akşama yemekte ne var kızlar fikir olsun bana da
Dolma biber ve yoğurtlu biber kızartması yapmıştım ama canım çiğköfte çektiği için onları yemek nasıp olmadı 😂😂

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Valla süt olsun diye dolma yaptım makarna yaptım 😂😂😂
Ohh mis yarasın ellerine sağlık canım afiyet bal şeker bol süt olsun 🙏🙏🥰🤗🤗

Dolma biber ve yoğurtlu biber kızartması yapmıştım ama canım çiğköfte çektiği için onları yemek nasıp olmadı 😂😂

Bir ara çiğ köfteye fena sarmıştım birkaç aydır hiç yemedim hemde ekstra acılı severdim ne günlerdi bee 😂😂

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Ben bugün sabahtan akşama kadar deli gibi temizlik yaptığım için dipten köşeden saat 9 da ancak bitti işim eşim dışardan getirdi adana kebap ve lahmacun 👍bide dün annemlere gitmiştim kibe mumbar yapmıştı küçük tencereye de doldurmuş doya doya yemem için onuda isittim oh miss😋😋

Dolmaya makarna gerçekten süt artırıyor mu😊
Bende gerçekten merak ettim

Son düzenleme:

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Ben bugün sabahtan akşama kadar deli gibi temizlik yaptığım için dipten köşeden saat 9 da ancak bitti işim eşim dışardan getirdi adana kebap ve lahmacun 👍bide dün annemlere gitmiştim kibe mumbar yapmıştı küçük tencereye de doldurmuş doya doya yemem için onuda isittim oh miss😋😋

Bende gerçekten merak ettim
İyi yapmışsın canım bebişe şifa olsun yediklerin

Tüm sayfalar yüklendi.