Akşam ne yapicaksiniz

• Konbuyu başlatan Kızannesi
  • Toplam 64 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kızannesi tarafından oluşturulan Akşam ne yapicaksiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,476 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Akşam ne yapicaksiniz
Konbuyu başlatan Kızannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GüLüCüK

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ben ne kadar mercimek çorbası yapsam düdüklüde altına yapışıyor bi püf noktası falan var mı yapışmaması için 🙄
Cnm mercimek ile suyu koydugumda karıştırıyorum kapağı kapatmadan topak topak olmaması için bide sen altını çok açıyorsun heralde ondan yapisir

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Annem kullanırdı önceden gerçekten çok kolay ama ne bileyim kaç tane haber gördüm patlama falan olmuş ya o yüzden korkuyorum 😅
Haklisn kayananamin evinde patladı iki defa ama insan öldürmüyor 🤣ama yinede kullanıyorum vlla dudukluusuz asla😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynn cnm olye yapiyrum bn tamda kiisik değil orta derece
Aynen canım kaynayana kadar çok açıyorum kaynadıktan sonra kısıyorum tamamen mi kısık ateşte yapmalıyım 🤔

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Haklisn kayananamin evinde patladı iki defa ama insan öldürmüyor 🤣ama yinede kullanıyorum vlla dudukluusuz asla😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynn cnm olye yapiyrum bn tamda kiisik değil orta derece
Ben biraz korkağım o zaman 😅😅😅

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben ne kadar mercimek çorbası yapsam düdüklüde altına yapışıyor bi püf noktası falan var mı yapışmaması için 🙄
Canı sen nasıl yapıyorsun ben yarımdan da az soğanı kavuruyorum çok az biber kavrulduktan sonra bir tatlı kaşığı salça istersen salçasız sonra mercimekleri ekliyorum azıcık havuç rendele azıcık patates rendele karıştır su ekle tuz biraz karabiber kapağını kapatıp kaynayıncaya kadar yüksek ateşte düdüğü ötünce kısığa al 20 dakika sonra blendrdan geçiriyorum üzerinde köpükler oluşuyor onları al içine tereyağı at oldu bitti afiyet olsun biraz uzun oldu ama içinde sıvıyağ koymuyorsan ondan yapışıyor olabilir çünkü bende mercimek köftesi yapacağımda mercimek patates ve su koyuyorum benimde o zaman yapışıyor dibine

GüLüCüK

Kayıtlı Üye
rank
Canı sen nasıl yapıyorsun ben yarımdan da az soğanı kavuruyorum çok az biber kavrulduktan sonra bir tatlı kaşığı salça istersen salçasız sonra mercimekleri ekliyorum azıcık havuç rendele azıcık patates rendele karıştır su ekle tuz biraz karabiber kapağını kapatıp kaynayıncaya kadar yüksek ateşte düdüğü ötünce kısığa al 20 dakika sonra blendrdan geçiriyorum üzerinde köpükler oluşuyor onları al içine tereyağı at oldu bitti afiyet olsun biraz uzun oldu ama içinde sıvıyağ koymuyorsan ondan yapışıyor olabilir çünkü bende mercimek köftesi yapacağımda mercimek patates ve su koyuyorum benimde o zaman yapışıyor dibine
Mercimek, kurusoğan, havuç, patates ve suyu koyup kapağını kapatıyorum. Kaynamaya başlayana kadar yüksek ateşte sonra kısıyorum altını 15, 20 dakika pişince kapatıyorum, havası çıkınca blendırdan geçiriyorum 😊Ben yağ koymuyorum canım, yağı daha sonra nane ve pul biberle kavurup üzerine döküyorum. Ve her defasında dibi tutmuş oluyor maalesef 🙄

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Mercimek, kurusoğan, havuç, patates ve suyu koyup kapağını kapatıyorum. Kaynamaya başlayana kadar yüksek ateşte sonra kısıyorum altını 15, 20 dakika pişince kapatıyorum, havası çıkınca blendırdan geçiriyorum 😊Ben yağ koymuyorum canım, yağı daha sonra nane ve pul biberle kavurup üzerine döküyorum. Ve her defasında dibi tutmuş oluyor maalesef 🙄
Soğanı sıvıyağla az kavuruyorum az da biber kavruluyorlar onlar geri kalan malzemeleride ekliyorum yap dibine tutturmuyor kapapını açtıktan sonra blendrdan geçiriyorum üzerinde köpükler oluşuyor onları kaşıkla alıp içine tereyağı az bi kaynatıyorum sonra ayrıyetten üzerine tereyağı kızdırıyorumbende ama dibine hiç tutmadı

Tüm sayfalar yüklendi.