Süt vardı yapıyım dedim Ellerine sağlık kuzum cok guzel görünüyor
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 3 Mayıs 2023 #81 azram cankizim' Alıntı: Süt vardı yapıyım dedim Genişletmek için tıkla ... Ellerine sağlık kuzum cok guzel görünüyor
azram cankizim' Alıntı: Süt vardı yapıyım dedim Genişletmek için tıkla ... Ellerine sağlık kuzum cok guzel görünüyor
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 3 Mayıs 2023 #82 azram cankizim' Alıntı: Süt vardı yapıyım dedim Genişletmek için tıkla ... Eline sağlık canım çok güzel görünüyor
azram cankizim' Alıntı: Süt vardı yapıyım dedim Genişletmek için tıkla ... Eline sağlık canım çok güzel görünüyor
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,084 3 Mayıs 2023 #83 Gamze Hümeyra' Alıntı: Maşallah bugün hepimizin hamaratligi tutmuş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Genişletmek için tıkla ... Kız gamzee Ben hergun hamaratim ayıptır söylemesi neler yapıyorum bir görsen eşim diyor sana bir dükkan açalım hakkını yiyoruz
Gamze Hümeyra' Alıntı: Maşallah bugün hepimizin hamaratligi tutmuş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Genişletmek için tıkla ... Kız gamzee Ben hergun hamaratim ayıptır söylemesi neler yapıyorum bir görsen eşim diyor sana bir dükkan açalım hakkını yiyoruz
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,876 Konum 🤷♀️🌼 3 Mayıs 2023 #84 Gamze Hümeyra' Alıntı: Herkes ikramlıklwrini alsın gelsin pikniğe gidiyoruz Genişletmek için tıkla ... Ama ben birşey yapmadim bende geliyim mi
Gamze Hümeyra' Alıntı: Herkes ikramlıklwrini alsın gelsin pikniğe gidiyoruz Genişletmek için tıkla ... Ama ben birşey yapmadim bende geliyim mi
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,084 3 Mayıs 2023 #85 Gamze Hümeyra' Alıntı: Herkes ikramlıklwrini alsın gelsin pikniğe gidiyoruz Genişletmek için tıkla ... Ayy ne güzel oluuuuuuuurrrrr Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Ama ben birşey yapmadim bende geliyim mi Genişletmek için tıkla ... Oy rebbii gel gel kıyamam sana
Gamze Hümeyra' Alıntı: Herkes ikramlıklwrini alsın gelsin pikniğe gidiyoruz Genişletmek için tıkla ... Ayy ne güzel oluuuuuuuurrrrr Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Ama ben birşey yapmadim bende geliyim mi Genişletmek için tıkla ... Oy rebbii gel gel kıyamam sana
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,876 Konum 🤷♀️🌼 3 Mayıs 2023 #86 Sümeyra21' Alıntı: Ayy ne güzel oluuuuuuuurrrrr Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Oy rebbii gel gel kıyamam sana Genişletmek için tıkla ... Tamam geliyorum canim
Sümeyra21' Alıntı: Ayy ne güzel oluuuuuuuurrrrr Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Oy rebbii gel gel kıyamam sana Genişletmek için tıkla ... Tamam geliyorum canim
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,084 3 Mayıs 2023 #87 Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Tamam geliyorum canim Genişletmek için tıkla ... Bekliyorum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 3 Mayıs 2023 #88 Sümeyra21' Alıntı: Kız gamzee Ben hergun hamaratim ayıptır söylemesi neler yapıyorum bir görsen eşim diyor sana bir dükkan açalım hakkını yiyoruz Genişletmek için tıkla ... Ya maşallah maşallah canım Allah nazardan saklasın Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ya maşallah maşallah canım Allah nazardan saklasın Genişletmek için tıkla ... Sümeyra bir dükkan aç ben de geleceğim yardıma Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Sümeyra21' Alıntı: Ayy ne güzel oluuuuuuuurrrrr Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Oy rebbii gel gel kıyamam sana Genişletmek için tıkla ... Aynen ya çok güzel olurdu vallahi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Ama ben birşey yapmadim bende geliyim mi Genişletmek için tıkla ... Tabii ki canım sensiz olur mu
Sümeyra21' Alıntı: Kız gamzee Ben hergun hamaratim ayıptır söylemesi neler yapıyorum bir görsen eşim diyor sana bir dükkan açalım hakkını yiyoruz Genişletmek için tıkla ... Ya maşallah maşallah canım Allah nazardan saklasın Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ya maşallah maşallah canım Allah nazardan saklasın Genişletmek için tıkla ... Sümeyra bir dükkan aç ben de geleceğim yardıma Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Sümeyra21' Alıntı: Ayy ne güzel oluuuuuuuurrrrr Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Oy rebbii gel gel kıyamam sana Genişletmek için tıkla ... Aynen ya çok güzel olurdu vallahi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Ama ben birşey yapmadim bende geliyim mi Genişletmek için tıkla ... Tabii ki canım sensiz olur mu
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,084 3 Mayıs 2023 #89 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ya maşallah maşallah canım Allah nazardan saklasın Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Sümeyra bir dükkan aç ben de geleceğim yardıma Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Aynen ya çok güzel olurdu vallahi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Tabii ki canım sensiz olur mu Genişletmek için tıkla ... Ayy canım benim o kadar çok isterim kii yemin ederim vallahi size yemek yapmak bana şeref olur Gamze artık benim ortağımsın
Gamze Hümeyra' Alıntı: Ya maşallah maşallah canım Allah nazardan saklasın Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Sümeyra bir dükkan aç ben de geleceğim yardıma Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Aynen ya çok güzel olurdu vallahi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Tabii ki canım sensiz olur mu Genişletmek için tıkla ... Ayy canım benim o kadar çok isterim kii yemin ederim vallahi size yemek yapmak bana şeref olur Gamze artık benim ortağımsın
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 3 Mayıs 2023 #90 Sümeyra21' Alıntı: Ayy canım benim o kadar çok isterim kii yemin ederim vallahi size yemek yapmak bana şeref olur Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun canım ben de çok isterdim inan ki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Allah razı olsun canım ben de çok isterdim inan ki Genişletmek için tıkla ... İnşallah bir gün nasip olur
Sümeyra21' Alıntı: Ayy canım benim o kadar çok isterim kii yemin ederim vallahi size yemek yapmak bana şeref olur Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun canım ben de çok isterdim inan ki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Allah razı olsun canım ben de çok isterdim inan ki Genişletmek için tıkla ... İnşallah bir gün nasip olur