Akşam yemeği😭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde حببتى❤️ tarafından oluşturulan Akşam yemeği😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,307 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Akşam yemeği😭
Konbuyu başlatan حببتى❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Bu akşam için ne ymeek yapmayı düşünüyorsunuz hanımlar belki fikir olur yemkleriniz vlla yemek yapsam bı türlü yapmasan bı turlu 😏ne yemek derdi bitiyor ne evin iisi😖
Valla hiç uğraşamam buzlukta önceden ahşladığım fasulye var kemikte var bi kuru bi pilav cacık tamam kendimede salata yaparım malum yoğurt tüketemiyorum alerjiden tamam işte bizimkine yemek önemli değil çay olsun yemek sonrası yeter

Doruk

Kayıtlı Üye
rank
Afiyet olsun canım

Cnm fasulye buzluğa girermi
Bn girmiyor die biliyordum ama keşke girse diyordum
Bilgi verirmisin lütfen 🤗
Girer canım ben çokça ıslıyorum akşamdan tencerede beş dakika haşlıyorum gazını alıyorum sonra yapacağım kadarını ayırıp atıyorum dolaba pişireceğim zaman çıkartıp direk düdüklüde pişiriyorum

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Bu akşam için ne ymeek yapmayı düşünüyorsunuz hanımlar belki fikir olur yemkleriniz vlla yemek yapsam bı türlü yapmasan bı turlu 😏ne yemek derdi bitiyor ne evin iisi😖
Pfff evlilik hayatindda hic sevmediyim bi konu akwama ne hazirlasam acaba 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ makarna yap canim patates kizartmasi falan yap allah ne verdiyse de bu gece boyle kalalim😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.