Sorum var Aksesuar meme

• Konbuyu başlatan Gülhanım
  • Toplam 12 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülhanım tarafından oluşturulan Aksesuar meme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 666 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aksesuar meme
Konbuyu başlatan Gülhanım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿
G

Gülhanım

Guest
Kızlar iyi akşamlar ilk hamileligim de olmuştu bu hamileligimde yine oldu aranız da olan var mı hamilelik döneminde koltuk altında şişlik ağrı doğum sonrasında gitmiştim doktor yağ bezesi dedi alınabilir ama yine gebelikte tekrar olur demişti aldırmadım ama geçmişti neredeyse şu an yine oldu dediği gibi doktorun ağrı yapıp rahatsız ediyor benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kızlar iyi akşamlar ilk hamileligim de olmuştu bu hamileligimde yine oldu aranız da olan var mı hamilelik döneminde koltuk altında şişlik ağrı doğum sonrasında gitmiştim doktor yağ bezesi dedi alınabilir ama yine gebelikte tekrar olur demişti aldırmadım ama geçmişti neredeyse şu an yine oldu dediği gibi doktorun ağrı yapıp rahatsız ediyor benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı
Canım benimde ilk gebeliğim de vardı ama şuan varmı bilmiyorum doktor takip et demişti ama hiç gitmedim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Peki koltuk altı lenflerine bakıldı mı canım . Aslında bende de oluyor ama ağrı yapmıyor dokunmadığım sürece. Senin ki sürekli ağrı mı yapıyor. Bebeğini emziriyorsan ameliyattan sonra içeceğin ilaç yüzünden emzirmeyi kesmek zorunda kalacaksın. Doktorun peki direk yağ bezesi deyip geçti mi yada boyutuna filan baktılar mı sonradan kitleye çevirmesin

demdem

Kayıtlı Üye
rank
Böyle birsey başınıza gelmediği için araştırmamış olabilirsiniz aksesuar meme deniliyor gebelikte oluşuyor içinde süt dahi birikiyor anlatabilmişimdir umarım
Azarliyarak konusma normal bisey sordum okeymi o ne demedim iyi oku sende konu basligi ile sorunun ne alakasi var dedim birbirimize saygili olalim sorumu tekrar oku oyle yaz hadi by

G

Gülhanım

Guest
Peki koltuk altı lenflerine bakıldı mı canım . Aslında bende de oluyor ama ağrı yapmıyor dokunmadığım sürece. Senin ki sürekli ağrı mı yapıyor. Bebeğini emziriyorsan ameliyattan sonra içeceğin ilaç yüzünden emzirmeyi kesmek zorunda kalacaksın. Doktorun peki direk yağ bezesi deyip geçti mi yada boyutuna filan baktılar mı sonradan kitleye çevirmesin
Evet canım ilk doğumdan sonra 3 doktora gittim yağ bezesi dedi hani amileyatla alırdırsan bir daha ki gebelikte yine oluşur dedi onun için gerek duymadım ama doğum sonrası neredeyse kayboluyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet canım ilk doğumdan sonra 3 doktora gittim yağ bezesi dedi hani amileyatla alırdırsan bir daha ki gebelikte yine oluşur dedi onun için gerek duymadım ama doğum sonrası neredeyse kayboluyor
O zaman çok bir ağrın olmuyorsa ameliyat olma canım emzirmeyi bıraktıktan sonra tekrar gidiyor ben şuan ikinci bebeğime gebeyim oğlunu nerdeyse 3 ay önce bıraktırdım bıraktıktan sonra şişliklerin hepsi geçti.

G

Gülhanım

Guest
O zaman çok bir ağrın olmuyorsa ameliyat olma canım emzirmeyi bıraktıktan sonra tekrar gidiyor ben şuan ikinci bebeğime gebeyim oğlunu nerdeyse 3 ay önce bıraktırdım bıraktıktan sonra şişliklerin hepsi geçti.
Teşekkür ederim canım ilgin için. Bu arada cinsiyet öğrenmişsin hayırlı olsun kıza benziyor dediyse dönmez artık ALLAH gönlünüze göre versin 🥰bende dün öğrendin erkek ilk çocuğum da erkek sağlıklı hayırlı olsun da tek istediğim bu

Tüm sayfalar yüklendi.